Retour sturen & ruilen - Fitnesshoelahoep.com: hèt adres voor je hoelahoep
!Vanwege de huidige grote drukte bij de vervoersbedrijven kan de bestelling vertraging oplopen en is de levertijd niet gegarandeerd.

Retour sturen & ruilen

Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat iedereen tevreden is met zijn/haar aankoop. Natuurlijk kan het desondanks voorkomen dat je je product wilt retourneren. Lees onderstaande pagina dan goed door om het retourproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Ruilen

Wanneer je bij nader inzien liever een ander artikel wilt, dan kun je het beste het eerste artikel retourneren en vervolgens een nieuwe bestelling plaatsen.

Garantie

Indien er iets mis is met het ontvangen artikel, dan graag eerst even contact opnemen met onze klantenservice (info@fitnesshoelahoep.com). Vaak kunnen we namelijk ook een los deel nasturen en is het helemaal niet nodig om iets terug te sturen. Zie ook onze garantievoorwaarden.

Voorwaarden retourzendingen

  • Artikelen die je bij ons gekocht hebt, kun je binnen 30 kalenderdagen na verzenddatum retourneren.
  • Artikelen dienen onbeschadigd (in nieuwstaat dus) en compleet in de originele verpakking aangeleverd te worden. De artikelen graag in een geschikte omverpakking verpakken en geen stickers en/of tape op de originele verpakking plakken. Wanneer er transparante folie om de originele doos zat, dan mag deze folie wel verwijderd zijn, maar de doos zelf dient onbeschadigd te zijn.
  • Wanneer het product wel beschadigd is, maar je wilt aanspraak maken op onze garantie, dan graag eerst contact opnemen met onze klantenservice.
  • Om je retour te kunnen verwerken is het belangrijk om de retour bij ons aan te melden.
    In het geval dat je je bestelling via BOL.com bij ons geplaatst hebt, dan hoef je je retour niet op onze site aan te melden, maar wel op de site van BOL.com. BOL.com zorgt dan voor de terugbetaling van het aankoopbedrag.
  • Voeg de factuur of pakbon bij de artikelen.


Retouradres

Na aanmelding van de retour ontvang je van ons een retouretiket waarmee je je bestelling kosteloos retour kunt sturen. Je kunt je pakket bij ieder pakketpunt van Postnl inleveren.

Ontvangstbevestiging

Zodra wij je retourzending verwerkt hebben sturen wij je een e-mail ter bevestiging. Retouren worden binnen 2 weken na verzending verwerkt.