Hoelahoep Orange85 1,2 kg (Roze met Grijs)

Eigenschappen

Merk: Orange85
Diameter van de hoelahoep: 100 cm

Gewicht: 1,2 kg
Lichtere verzwaarde hoelahoep

Beschrijving

Dit is de meest lichte variant onder de verzwaarde fitnesshoelahoeps. Welk gewicht het meest geschikt voor jou is is afhankelijk van onder andere lichaamsgewicht, lichamelijke conditie en spierkracht. Wanneer je reeds sterke buikspieren hebt kun je vanzelfsprekend ook een zwaardere hoelahoep kiezen dan wanneer je juist zwakke rug- en/of buikspieren hebt. Zie onze kieswijzer voor een advies op maat.

Deze hoelahoep van het merk Orange85 is in feite precies dezelfde als die van het merk Weighthoop. Beiden hoelahoeps worden in dezelfde fabriek gemaakt en hebben exact dezelfde kwaliteit

Hoelahoep bestaat uit 6 losse onderdelen die eenvoudig aan elkaar geklikt kunnen worden.

De binnenkant bestaat uit een stevige kunststof buis, de buitenkant is omgeven met schuim, waardoor de hoelahoep zacht en comfortabel aanvoelt.

De golven aan de binnenzijde zorgen ervoor dat de hoelahoep nog gemakkelijker hoog te houden is en zorgen voor een nog betere spierontwikkeling.

Voor extra comfort kun je eventueel gebruik maken van een hoepelband. Daarnaast is het ook van belang om het hoelahoepen rustig op te bouwen. Om je hierbij te helpen hebben wij een opbouwschema ontwikkeld.

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen kan leren hoelahoepen. Lukt het nog niet meteen, doe dan mee met de hoelahoeples in onze tutorial.

Product op voorraad

€ 35,95   49,95
Kies je kleurcombinatie:
Kies aantal:
  • Gratis verzending en retour
  • Nu bestellen = morgen (dinsdag 5 juli) in huis
  • Achteraf betalen
  • 2 jaar garantie