Ervaringen van hoepelaars

Heb jij reeds een hoelahoep? Wij zouden het erg leuk vinden wanneer je ons over je ervaringen zou willen vertellen. Dank je wel wanneer je hier even de tijd voor zou willen nemen.

“Ben nu bijna een jaar aan het hoepelen en het bevalt nog steeds prima. Af en toe doe ik een tijdje wat minder, maar pak m toch wel regelmatig erbij. Het is inderdaad even oefenen om de slag te pakken te krijgen en de ene kant lukt ook beter dan de andere, maar het blijft leuk! En, belangrijkste, ik merk ook verbetering in conditie!”

Angelien Bakker uit Amsterdam

“Tot mijn grote frustratie was mijn buik na het baren van twee kinderen niet meer zo strak als dat deze ooit geweest was. Was wel benieuwd of een hoelahoep hierbij echt zou kunnen helpen. Na lang twijfelen toch maar zo’n hoelahoep besteld. Ik gebruik hem nu ongeveer een maand en ik moet zeggen dat ik denk dat het zeker wel helpt. Ik heb geen spijt van mijn aankoop.”

Marjan Slatink uit Zwolle

“Ik heb de hoepel van 1,2kg, zwaar genoeg om mee te beginnen, dacht ik zo. Nu na een week hoepel ik al bijna een uur per dag zonder blauwe plekken en met veel plezier en hoewel ik niet afgevallen ben, is mijn buik toch behoorlijk geslonken en zie ik gelukkig mijn taille weer. Wel zwem ik ook nog 2 keer per week en doe ik aan s’ bam maar dat had nooit eerder dit effect. Je moet echter wel oefenen, oefenen en oefenen, want het kost wel wat inspanning en ook wat geduld, maar het werkt wel degelijk. Daarbij is kijken op youtube over wat je nog meer kunt doen erg inspirerend.”

Vera de Bruyn uit Assen

“Ik heb sinds een week of 6 de 1,8 kg hoelahoop ( gewicht gekozen adhv de keuzetest.) Inderdaad langzaam opbouwen ivm blauwe plekken ( eerst een paar minuten en dan steeds meer). Ik kon eerst maar naar één kant hoepelen, maar gewoon doorgaan en blijven proberen! Ik hoepel nu iedere dag 2 x 15 minuten ( 15 minuten naar links en 15 minuten naar rechts). Ik doe dit vooral vanwege buikspieren ( nodig als je wat ouder bent en hardloopt). Ik vind dit veel leuker dan buikspieroefeningen op de grond. ”

Charlene de Groot uit Zeeland

“Ik, man van 54, heb enkele dagen terug mijn hoep binnen gekregen. Tot mijn verbazing wist ik hem binnen vijf minuten al rond te krijgen. Ik heb die van 1,7 kg en dat is goed te voelen. ‘Hoep’ op deze wijze de taille binnen aanvaardbare proporties te houden.”

Gerard Kelder uit Purmerend

“Wij hebben een paar weken geleden de fitnesshoelahoep besteld, een dag later al in huis! De eerste keren doet hoelahoepen inderdaad behoorlijk pijn (inclusief blauwe plekken) en moet je het langzaam opbouwen. Nu gaat het super!

Een onderdeel was kapot gegaan maar na het sturen van een e-mail, was het nieuwe onderdeel een dag later al binnen. Complimenten!

Ook voor mensen die denken dat ze niet kunnen hoelahoepen, hiermee kan het wel. Ikzelf kon het met een normale “kinder”hoelahoep max 6 seconden volhouden en was daarom nogal sceptisch over de fitnesshoelahoep, maar meteen de eerste keer lukte het al langer dan een minuut! Wij zijn erg enthousiast! En nu nog hopelijk resultaat zien in de buikomvang 😉 Bedankt!”

Kim van Adrichem uit Sprang-Capelle

“Nu ongeveer drie weken een fitnesshoelahoep, direct begonnen met leuke tutorials die te vinden zijn op de site. Super leuk!! Geprobeerd rustig op te starten (door het enthousiasme toch de eerste dagen iets te lang gedaan!).. Oke inderdaad blauwe plekken, maar dat ziet er toch ook wel een beetje stoer uit toch? Nu ook twee kilo afgevallen in twee weken en ik merk erg goed dat mijn buik en billen(!!) veel strakker zijn, echt bizar. Ik raad het iedereen in mijn omgeving aan. Super!” – Jetta Staal uit Bussum

“De zware hoepel kocht ik vorig jaar herfst en heb maanden zeer rustig en ook in het begin onregelmatig geoefend, het is WEL een kwestie van doorzetten, mijn hoepel weegt ongeveer 2 kg, ik heb als negenjarige bij het schaatsen met een valpartij rugletsel opgelopen, na bijna 46 jaar pijn is deze door iedere dag voor het ontbijt 6 minuten hoepelen vrijwel verdwenen, een uitvinding, en bovendien is het een weldaad voor mijn figuur, bedankt!” – A Notenboom uit Pijnacker

“Hoi, ik heb de hoelahoep ontvangen, en weet nog dat ik vroeger als kind het zo graag deed, dat ik na het lezen van de site zo enthousiast raakte dat ik gelijk overstag ging. Ik heb gegolfde hoop en wat dacht je…het lukte gelijk en voelde me meteen vrolijk worden met lekker harde muziek op, rechts om links om, het kleine meisje in mezelf was er weer!!! Superrrrrr. Blij met de aankoop, mijn middel is wel wat gevoelig nu, heb me gehouden aan 5 minuut opbouwen.”

Lucy van der Venne uit Kerkrade

“Ik hoelahoep nu ongeveer een maand bijna elke dag zo’n 25 minuten met New Style hoop. Het lijkt wel een Telsell reclame, maar ik kan echt verschil merken/zien/voelen. Een broek die niet meer paste, kan weer dicht, de vetrol die ik had is bijna weg. En ook kan ik de buikspieroefening bij pilates nog beter uitvoeren, daar merk ik echt dat mijn buikspieren een stuk sterker zijn geworden. Ik blijf volhouden, ben zeer gemotiveerd, nog 3 kilo er af en een superplatte buik.”

Jolanda van der Meer uit Zuidhorn

“Twee dagen geleden mijn 1,2kg zware hoelahoep binnen gekregen en het is fantastisch! Geen stomme sit ups meer doen en toch een strakke buik! Twee minuten per dag is inderdaad genoeg voor nu om spierpijn te kweken en geen blauwe plekken op te lopen! Ik ben verliefd en ga over een tijdje waarschijnlijk over op een iets zwaardere voor meer effect. Die golven er binnen in zijn trouwens ook super!” – Marisa van den Boogaard uit Zwolle

“Ik heb de hoepel maandag vroeg in de avond besteld en de dag erop al in huis. Reuze snel dus. Het is leuk om te doen en het geeft een geweldig gevoel in de buikstreek. Met sporten bleef mijn buik altijd koud en het vet werd maar mondjesmaat verbrand en nu wordt ook dat gebied warm. Omdat de fitnesshoepel nogal zwaar is en de tijd opgebouwd moet worden heb ik vandaag de dancehoepel besteld als tegengewicht. Ik heb jaren geleden twirling gedaan en ik vind de dancehoepel een mooie showvariant. Ik verheug me erop!”

Véronique Vloet uit Vortum-Mullem

“Wat is dit gaaf zeg en wat een heerlijk gevoel geeft het hoelahoepen. Helemaal te gek. Ben blij dat deze webwinkel bestaat en er hier zoveel keuze is uit verschillende soorten. Het hoelahoepen verveelt nooit want je kunt steeds weer iets andere heup- en buikbewegingen doen en dus andere spieren activeren en als je je knieën iets meer buigt worden ook de beenspieren aan het werk gezet.”

Sandra den Daas uit Ter Aar

“Wat een snelle service! Dinsdag besteld en woensdag al binnen, in België. Het is nog wel even inkomen. Kan het hoelahoopen nog niet zo goed, maar vind het nu al leuk! Touwtje springen gaat nog als vanouds, al laat mijn conditie (nu nog) te wensen over 😉 Een aanrader als je thuis op een speelse manier je conditie en spieren wat wil trainen. “

Sabine van de Wetering uit Sexbierum

“Mijn dochtertje had een hoelahoep voor haar verjaardag gekregen. Vroeger heb ik zelf ook veel gehoelahoept, dus ik wilde het wel weer eens proberen. Viel dat even tegen. Vroeger kon ik het urenlang volhouden, nu echt niet meer. Tja, en toen las ik in een forum op internet dat het met een grote hoelahoep veel gemakkelijker zou moeten zijn. Dus toen heb ik ook maar zo’n grote fitness hoelahoep besteld. En inderdaad, dat ging veel beter. Leuk zeg. Samen met mijn dochter aan het hoelahoepen geslagen.”

Sara van Gaale uit Kerkrade

“Afgelopen vrijdag mijn hoelahoep ontvangen, dus meteen aan de slag gegaan. En ik moet zeggen, het valt niet tegen. Ik kan het nog steeds!!! Mooie hoelahoep trouwens ook, degelijke kwaliteit.”

Karen Brons uit Hoofdorp

“De techniek heb je snel door…… en wat is dit fun zeg!

Nooit gedacht dat dit zo’n goede workout zou kunnen zijn, na 5-10 minuten hoepelen met de weight hoop heb je de dag erna het gevoel alsof je 100 situps hebt gedaan. Je voelt dat je complete romp echt gewerkt heeft, heerlijk! Kan mij niet anders voorstellen dat (als je dit iedere dag blijft doen) de kilo’s eraf zullen vliegen. De Original hoop met zijn verdikkingen masseert al lekker, een massage hoop staat op de verlanglijst.

Bovendien Super Service en zeer goed contact.
Super Webshop!”

HG uit Heerlen

video thumbnail
wacht animatie
Op 7 en 14 februari 2016 was fitnesshoelahoep.com te zien in De Beste Deal van Nederland op SBS6.
9.5
6498 beoordelingen
Kiyoh
"Nog niet veel gebruikt( lukt nog niet), maar hoelahoep ziet er goed uit. In enkele dagen geleverd. Geen klachten."
,
"Een hoepel is toch maar een hoepel? Totdat je nazoekwerk gaat doen en er als leek niet meer aan uitkomt. Dankzij de keuzehulp viel mijn oog op de Rainbow Adjust Me. De volgende dag had ik mijn nieuwe ‘partner in crime’ al in huis. Speelsheid, positiviteit en vrolijkheid verpakt in een doos. Het in elkaar zetten verliep heel eenvoudig. De hoepel is solide en vervormt niet. Ik schrok wel even van het gewicht. Hoe moet ik dat rondgedraaid krijgen en hoog kunnen houden? Dat blijkt wonder boven wonder goed mee te vallen. Het advies is om te starten met 1 minuut. In je enthousiasme denk je hier niet meer aan. Binnen enkele uren en zeker de volgende dag zul je, je berouwen. De snelle levering, goede verpakking en een topproduct maken het review waardig. Laat het kind in je los met deze unieke vorm van fitness en body sculpture. Het vraagt langzaam opbouwen en veel oefenen…. Ik ben fan!"
,
"Mooie en ook stevige hoepel. Design is top. Leukste manier om fit te blijven."
,
"Ik heb nog nooit zo een snelle levering gehad. Ik bestelde op zondag en had maandag mijn hoelahoep keurig verpakt binnen. Goed product ideaal te instaleren voor ook niet de handy vrouw. Beschrijving erbij . Dank jullie wel bedrijf is zeker aan te raden."
,
"Heel goed en ruilen was geen probleem"
,