Reacties - Fitnesshoelahoep.com: hèt adres voor je hoelahoep

Reacties

Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar wat je van onze hoelahoeps en van onze service vindt, dus wanneer je een berichtje achter wilt laten: graag!

Schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek.

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres zal niet op onze website gepubliceerd worden. Om veiligheidsredenen slaan we het IP-adres op: 54.236.234.60.

Je bericht wordt pas na controle getoond op onze website. We kunnen er altijd voor kiezen om bepaalde berichten te verwijderen of niet te plaatsen.
LindaLinda schreef op 14 april 2018 om 23:11:
Ik hoelahoep al bijna een jaar met een hoepel van 1.2 kg. En dat gaat heel makkelijk inmidsels. Nu vroeg ik me af of het verstandig is om inmiddels een zwaardere hoelahoep aan te schaffen?
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Een zwaardere hoelahoep zorgt voor een zwaardere training van de buikspieren, dus wanneer je het wat zwaarder wilt maken, dan kan een zwaardere hoelahoep een goed idee zijn.
Natuurlijk kun je de training ook verzwaren door bijvoorbeeld sneller te hoelahoepen. Zie bijvoorbeeld het filmpje over powerhoepelen op deze pagina: https://www.fitnesshoelahoep.com/workouts/.
BrendaBrenda schreef op 24 maart 2018 om 13:51:
Ik heb nu een paar weken de hoepel in huis. Het lukte alleen aan 'Mn goede kant' en maar voor drie rondjes. Na veel oefenen, pijn en wat blauwe plekken, kan ik nu pijnloos beide kanten opdraaien zonder dat de hoep continu op de grond valt. Ik merk het echt aan mijn buik! Doe het iedere dag 20 minuten met heel veel plezier. Muziekje aan en draaien! En nu aan het oefenen met de trucs. Ben er blij mee 😀
ValerieValerie uit Aalst schreef op 4 februari 2018 om 09:26:
WoW! Leuk om te doen!
Meteen gestart met opbouwschema, na drie dagen slechts een tweetal blauwe plekken en het gaat heel vlot.
Voorzie plaats om te hoelahoepen (kan al niet wachten tot het zomer wordt om dit buiten te doen). Ik nam de 1.8kg die perfect is voor mij. Zoals aangegeven, werd hij inderdaad na twee dagen in België aangeleverd.
DianaDiana uit Nieuw-Vennep schreef op 28 november 2017 om 12:46:
Hi, Het is heerlijk om te trainen met de hoelahoep; veel leuker dan grondoefeningen te doen of met gewichten te werken. Nu zag ik dat jullie ook hoelahoeps verkopen voor de armen; hoe train je daar mee?
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Deze laat je niet rond je taille draaien maar rond je armen. Verder zelfde idee.
NathalieNathalie uit Clinge schreef op 23 november 2017 om 22:17:
Hoi, ik heb rugklachten door artrose. Kan ik er dan wel mee beginnen?
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
De meeste "normale" rugklachten hangen samen met een verlaagde kernstabiliteit (verslapte buik- en rugspieren). Hoelahoepen is dan juist zeer geschikt om de rugklachten tegen te gaan. Artrose heeft een andere oorzaak. Voor specifieke medische klachten zoals artrose kun je het best contact opnemen met je behandelend arts. Die weet het best wat in jouw geval wel of niet raadzaam is.
JetJet uit Poeldijk schreef op 22 oktober 2017 om 15:09:
Hallo...vind het erg leuk om te doen ...nu na 1 week lukt het aardig ......wel een grote blauwe plek.....maar dat trek wel wel....doet steeds minder zeer....nu nog leren om de andere kant op te draaien lees net dat dat goed is.

vraagje.....1 stuk zit een scheurtje in...kan je ook 1 gedeelte opnieuw bestellen?
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Da's erg jammer, zo snel. Wanneer je even een mailtje stuurt naar onze klantenservice (info@fitnesshoelahoep.com), met hierin de vermelding om welk onderdeel het gaat (kleur), dan stuur ik je een onderdeel na.
MiriamMiriam uit Heibloem schreef op 26 september 2017 om 19:01:
Hoi. Ik heb een gegolfde hoelahoep hier liggen van 1.8 kilo geleend van mijn dochter. Het is leuk om te doen en wil er zelf ook een bestellen. Nu zegt de kieswijzer me om een hoelahoep new style van 1.8 kilo aan te schaffen. Wat is het verschil?
Lieve groetjes van Miriam Gubbels
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Een New Style heeft geen golven, hierdoor voelt deze met name in het begin comfortabeler aan.
GeraldineGeraldine uit Amerongen schreef op 26 september 2017 om 11:10:
Ik hoepel iedere dag een kwartier en zie echt resultaat! Leuk om te doen tijdens het tv kijken.
RitaRita uit Antwerpen schreef op 25 juni 2017 om 16:54:
Heb hem nu 1 maand .1,200 kg
Ben de eerste maal begonnen met 5 min
Nu doe ik het bijna 1/2 h zonder stoppen .
Heerlijk met een muziekje
Anita schilstraAnita schilstra uit Apeldoorn schreef op 14 juni 2017 om 11:25:
Ik ben 63 en 1.65 lang en weeg 73 kg. Heb gauw last van blauwe plekken. Welk gewicht hoepel kan ik beste aanschaffen? de 1.8 hoepel zonder bobbels?
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Wanneer je snel last hebt van blauwe plekken, dan zou ik voor de New Style (dus zonder golven) kiezen. De new style van 1,8 kg lijkt me in jouw geval waarschijnlijk prima. Echter voor een advies dat rekening met meer factoren dan je hierboven noemt (lichamelijke conditie met name) hebben wij ook een kieswijzer ontwikkeld. Heb je deze al gedaan? Zie https://www.fitnesshoelahoep.com/kieswijzer-doe-de-test/.
JasmijnJasmijn uit Eindhoven schreef op 14 juni 2017 om 07:59:
Gisteren de hoelahoep ontvangen en heel enthousiast mee mee begonnen. Ik heb geen last van blauwe plekken maar wel pijn in m'n zij rug en op m'n buik. Niet wetende dat je het dus echt beter kan opbouwen !
GonnyGonny uit Eindhoven schreef op 4 juni 2017 om 06:27:
Hoi heb een hoepel aangeschaft 1.2 kg met verdikkingen aan de binnenkant.
Ik heb het nu 3 dagen gedaan. Te lang. En heb nu ontzettend pijn aan mn rugspieren. Kan me nog amper omdraaien in bed zo'n last. Geen blauwe plekken. Doe ik iets niet goed?
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Dit is iets dat in het begin op kan treden. Het advies is daarom om langzaam op te bouwen, te beginnen met 1 a 2 minuut per dag. Luister naar je lichaam, doet het echt zeer, leg hem dan apart totdat het weer beter gaat. Je went er echt snel genoeg aan!
MaudMaud schreef op 30 maart 2017 om 15:39:
Vandaag de Hoelahoep Original 1,8 kg ontvangen. Geprobeerd, maar hij valt steeds na een paar seconden op de grond. Doe ik iets verkeerd of is de hoelahoep te zwaar?
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Dat het hooghouden van de hoelahoep nog niet lukt wordt niet veroorzaakt doordat de hoelahoep te zwaar is. Blijkbaar schort er nog iets aan de techniek die je toepast. Heb je de tips en de aandachtspunten in onze tutorial al bekeken? Zie https://www.fitnesshoelahoep.com/tutorial
MandyMandy uit Nijmegen schreef op 25 maart 2017 om 22:31:
Vandaag de new style 1.4 binnen gekregen, maar is wel erg groot. Ik kan het nog geen 20 seconde omhoog houden of hij ligt al op de grond. Ik heb het filmpje bekeken en het lijkt heel makkelijk maar helaas het lukt niet. Iemand suggesties wat ik moet doen. Alvast bedankt.
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Voor tips zie onze tutorial. Hij zou kleiner gemaakt kunnen worden door er een deel tussenuit te halen, maar geloof me: dan wordt het hooghouden nog een stuk moeilijker. De hoelahoep is niet voor niets zo groot!
TrudyTrudy uit Rotterdam schreef op 25 maart 2017 om 03:24:
Hoi,

Ik vind de hoepel erg groot, is t mogelijk om er een strang uit te halen of komt dit de hoepel.niet ten goede?
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Bij de New Style zou dit mogelijk zijn, bij de Originals niet. Dit omdat de New Style uit 8 delen bestaat, en de Original uit 6. Echter wordt de New Style dan wel een heel stuk kleiner en wordt het hooghouden daardoor een stuk moeilijker.
NathalieNathalie uit De Panne schreef op 15 maart 2017 om 23:39:
Ik heb een hoepel gekocht van 1,5 kg...1 ste keer...ging alles goed...ik kon blijven hoepelen. (5minuten) , tot de dag erna, blauwe plekken en heel veel pijn.
De hoepel laat ik nu even opzij staan...tot de pijn weg is, en dan begin ik opnieuw ( opbouwend per week met 1 minuut)
Ik wist nochtans dat je opbouwend te werk moest gaan ( maar het hoepelen is zo leuk)
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Rustig opbouwen is inderdaad heel belangrijk. Je went er snel genoeg aan en dan heb je nergens last meer van!
TessaTessa schreef op 12 maart 2017 om 14:26:
Na het gebruik van de weight hoop ben ik nu erg beurs en blauw. Blauwe plekken van 20 cm en groter. Doe ik dan iets fout of gewoon gevoelig voor de hoelahoop. Ik was aan het opbouwen maar gister ging het zo lekker dat ik iets langer heb getraint. Moet ik nu een pauze inlassen totdat de plekken weg zijn en weer opnieuw beginnen?
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Juist om blauwe plekken te voorkomen is het belangrijk om rustig op te bouwen, te beginnen met 1 a 2 minuten per dag, en dan steeds een minuut erbij. Zolang het pijnlijk en beurs aanvoelt zou ik de hoelahoep maar even wegleggen. Forceren heeft gee zin, je went er echt snel genoeg aan!
WilmaWilma uit Voorhout schreef op 23 februari 2017 om 11:44:
Vraagje moet je links en rechtsom hoepelen, linksom gaat veel beter.

Groetjes Wilma
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Vrijwel iedereen heeft een voorkeursrichting, toch is het belangrijk om ook af en toe de andere kant om te proberen. Na een tijdje zal dat ook lukken. Afwisselen in hoepelrichting is belangrijk voor een symmetrische spierontwikkeling.
NicoletNicolet uit Hellevoetsluis schreef op 14 januari 2017 om 14:38:
Hallo,
Ik heb de 1,5kg hoepel en ben met 2 minuten iedere dag begonnen.
Nou heb ik erg strakke buikspieren en voelde daar dus niks van.
Al snel naar 5 min per dag gegaan.
Geen blauwe plekken, niks! Ik voel t een beetje bij mijn onderste ribben.
Dus ik wilde het maar weer verhogen.???
7 min dacht ik aan iedere dag.
Wat is jullie advies.
Mijn taille is op dit moment 69 cm.
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Niet iedereen heeft last van blauwe plekken in het begin. Dat is heel erg per persoon verschillend. Als je nergens last van hebt, dan kun je zonder problemen wat langer achter elkaar gaan hoelahoepen.
JuliaJulia schreef op 20 december 2016 om 21:21:
Via de kieswijzer kom ik uit op een hoepel van 1.5 kg (ik ben 173, 55 kg, fit/sport veel). Zelf zat ik te denken aan een 1.8 kg, zou je dit aanraden? Ik twijfel tussen de original een gladde. Wat is het precieze verschil hierin? Bedankt
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Het advies dat uit de kieswijzer komt is in principe ons advies. Maar natuurlijk staat het je vrij om een zwaardere te kiezen. Uiteindelijk is het natuurlijk ook maar 300 gram verschil, dus het verschil is vrij subtiel.
Voor meer info over het verschil tussen de Original en de New Style (de gladde) zie https://www.fitnesshoelahoep.com/kieswijzer/.