Reacties

Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar wat je van onze hoelahoeps en van onze service vindt, dus wanneer je een berichtje achter wilt laten: graag!

Schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek.

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres zal niet op onze website gepubliceerd worden. Om veiligheidsredenen slaan we het IP-adres op: 18.207.240.77.

Je bericht wordt pas na controle getoond op onze website. We kunnen er altijd voor kiezen om bepaalde berichten te verwijderen of niet te plaatsen.
HoepelaarHoepelaar schreef op 18 maart 2013 om 19:31:
Wat is precies de functie van de knobbels aan de binnenkant? Heb het idee dat je daar juist de blauwe plekken van krijgt.
Groetjes Bewerken
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
De golven zorgen ervoor dat je je buikspieren sterker gaat aanspannen, waardoor de buikspieren effectiever getraind worden. Het klopt dat het ook deze golven zijn waardoor je in het begin kans hebt op blauwe plekken. Sindskort hebben we daarom ook fitnesshoelahoeps zonder golven in ons assortiment, hiermee heb je veel minder kans op blauwe plekken.
MariëlleMariëlle uit Hoogeveen schreef op 8 maart 2013 om 11:27:
Hallo,

ik wil graag een hoepel aanschaffen twijfel alleen tussen de 1,5kg of 1,8kg. ik ben 1,70m lang en ik weeg nu ongeveer 70kg.
Verder zit ik sinds kort weer op turnen, dus ik denk dat mijn conditie en buikspieren wel redelijk zijn. enig idee welke het beste bij mij zou passen? Bewerken
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Ik zou gaan voor de hoelahoep van 1,8 kg. Zie verder ook onze kieswijzer.
NinaNina schreef op 13 februari 2013 om 10:09:
Ik heb nu 3 dagen de hoelahoep gebruikt. Ik heb een enorme blauw/paarse plek op me linker zij zitten is dit normaal? komt het door de noppen? Kan ik gewoon verder gaan met hoelahoepen zonder dat het erger wordt? Bewerken
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Wanneer je net begint met hoelahoepen is er inderdaad kans dat er blauwe plekken ontstaan. Wij adviseren daarom om het hoelahoepen langzaam op te bouwen. De eerste week 2 minuten per dag, de tweede week vijf minuten per dag en daarna langzaam opvoeren. Zie verder ook onze handleiding. Wanneer je al blauwe plekken hebt is het beter te wachten tot deze weggetrokken zijn voordat je weer opnieuw gaat hoelahoepen.
tinustinus schreef op 27 januari 2013 om 14:29:
Ik weeg 125 kilo ben een vrouw van 63 jaar en mijn taille.....geen idee maar waarschijnlijk zo rond de 130 cm., dus dan moet ik toch wel erg snel draaien, mits ik hem om krijg, om het geval in de lucht te houden en krijg dan waarschijnlijk veel rugpijn? en welke is dan voor mij het meest geschikt als jullie hem toch nog durven aan te bevelen? Bewerken
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Om de hoelahoep eenvoudig in de lucht te houden is het belangrijk dat de hoelahoep voldoende groot is. Want hoe groter de hoelahoep is, hoe minder snel deze rond gedraaid hoeft te worden. Daarnaast is meest geschikte formaat afhankelijk van hoe groot je zelf bent, zowel je lichaamslengte als je tailleomtrek is van belang. De hoelahoeps die wij verkopen zijn speciaal voor volwassenen en dus groter dan een kinderhoelahoep en dus eenvoudiger in gebruik. Onze massagehoelahoeps zijn overigens nog ietsje groter dan de gewone hoelahoeps. Dus wanneer je erg fors bent is een massagehoelahoep wellicht een goed idee. Zie verder ook onze kieswijzer.

Wat betreft eventuele rugpijn: het advies is om het gebruik van de hoelahoep langzaam op te bouwen. In het begin slechts enkele minuten per dag zodat je lichaam er aan kan wennen.
SabineSabine schreef op 11 januari 2013 om 14:09:
Wat een snelle service! Dinsdag besteld en donderdag al binnen, in België. Het is nog wel even inkomen. Kan het hoelahoopen nog niet zo goed, maar vind het nu al leuk! Touwtje springen gaat nog als vanouds, al laat mijn conditie (nu nog) te wensen over 😉 Een aanrader als je thuis op een speelse manier je conditie en spieren wat wil trainen.
Groetjes,
Sabine Bewerken
NoraNora uit Amersfoort schreef op 25 december 2012 om 10:54:
Ik wil graag een lichte hoepel aanschaffen, maar zou eerst graag willen weten waarom er zoveel prijsverschil zit tussen verschillende merken? De Powerhoop is zo'n €60,- ,de weighthoop €40,- en de soft hoela hoep €25,-.... Kunt u mij vertellen waar dat verschil in zit?
Mvg, nora Bewerken
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Wij verkopen alleen de weighthoop. De prijs van de weighthoop is afhankelijk van het gewicht. De lichtste variant (1,2 kg) kost € 34,95 en de zwaarste variant (1,8 kg) kost € 39,95. Voor deze prijs krijg je een kwalitatief goede hoelahoep waarbij verzendkosten + 1 jaar garantie zijn inbegrepen. Over de andere soorten hoelahoeps die je noemt kan ik verder niet zoveel zeggen, maar variabelen als kwaliteit, gewicht, verzendkosten en garantievoorwaarden zijn natuurlijk ook van invloed op de prijs.
TnaTna uit Zwijndrecht (België) schreef op 11 december 2012 om 12:44:
Kunnen jullie mij een opbouwschema bezorgen? Bewerken
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
De eerste week 2 minuten per dag, de tweede week vijf minuten per dag. Hierna verhogen naar 10 minuten. Nooit langer dan 20 minuten achter elkaar. Wanneer je de hoelahoep in het begin te lang achter elkaar gebruikt, dan heb je kans op blauwe plekken.

Zie verder ook onze tutorial.
LindaLinda uit Amsterdam schreef op 28 november 2012 om 18:10:
Hallo!
Ik wil graag gaan hoelahoepen om wat af te vallen en vooral om mijn buik strak te krijgen. Nu heb ik de kieswijzer bekeken maar weet niet goed wat ik moet bestellen. Ik twijfel tussen de hoelahoep van 1,5 kg of die met massagenoppen. Wat is het voordeel van die masagenoppen en kan je met de massagehoelahoep net zo goed afvallen/buikspieren krijgen als met de gewone fitnesshoelahoep?

Groetjes Linda. Bewerken
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
De massagenoppen hebben een masserend (wat kietelend) effect. Het is persoonlijk of je dit wel of niet prettig vindt. De meeste mensen gaan voor een gewone fitnesshoelahoep. Wat het trainingseffect betreft is er niet echt verschil.
PetraPetra uit wormerveer schreef op 24 november 2012 om 13:18:
Ik ben 59 en heb de hoelahoep nu 4 dagen en de slag al aardig te pakken ! Ik ben echt razend enthousiast ! Bewerken
Ringoet sofieRingoet sofie uit Belgie schreef op 25 oktober 2012 om 14:41:
Hoi,
Ik zou graag met hoelahoepen beginnen,maar twijfel welke ik zou nemen...
Ik ben 1.56m en weeg 58 kg
Ik ben wel wat beweging gewoon,ik loop zo een keer of twee à drie in de week 5km en zwem af en toe...
Maar dat buikje mag wat strakker vandaar...
Alvast bedankt
Sofie Bewerken
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Ik zou dan gaan voor de hoelahoep van 1,5 kg. Zie voor meer info ook onze kieswijzer.
MarjoleinMarjolein uit Uithoorn schreef op 17 oktober 2012 om 09:40:
Maandag besteld en giister de hoepel ontvangen! Bedankt! Meteen uitgeprobeert, maar dat valt nog tegen. Heb de massagehoepel gekocht. Het lukt me niet en ik zit nu onder de blauwe plekken!! Mijn bovenbenen zijn helemaal beurs! Komt dat door de massagenoppen? Ik ga het nu proberen met wat dikkere kleding aan. Hoop dat het gaat lukken, lijkt me zo leuk! Ging het bij anderen wel meteen goed of moesten jullie het ook leren? Heeft iemand nog tips voor mij? Bewerken
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Het is erg belangrijk om het gebruik langzaam op te bouwen. In het begin slechts enkele minuten per dag. Je zal merken dat je lichaam snel genoeg aan het gebruik van de hoelahoep went.
ElkeElke schreef op 17 oktober 2012 om 08:03:
Weet er iemand of er ergens in België groepsessies hoelahoep georganiseerd worden? Bewerken
EllenEllen uit Groningen schreef op 28 september 2012 om 09:28:
Gisteren een hoelahoep besteld en vandaag al ontvangen. Hartelijk dank voor de snelle levering! Bewerken
HannahHannah schreef op 19 juni 2012 om 19:43:
Ik heb gisteren mijn hoelahoep ontvangen en heb het onmiddellijk uitgeprobeerd. Na een beetje oefenen lukte het. Alleen heb ik nu veel spierpijn. Is dit normaal? Het is net alsof ik blauwe plekken heb. Of zijn dit de spieren? Heeft iemand hier ervaring mee? Bewerken
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Het is erg belangrijk om het gebruik van de hoelahoep langzaam opbouwen. In het begin slechts enkele minuten per dag. Je zult merken dat je lichaam snel aan het gebruik van de hoelahoep went.
ElskeElske uit Vlaardingen schreef op 12 april 2012 om 08:24:
Leuk, zo'n hoelahoep. Ben er erg blij mee. Bewerken
MargoMargo uit Haarlem schreef op 24 maart 2012 om 21:11:
Vanochtend mijn hoelahoep ontvangen. Leuk hoor, zo'n hoelahoep. Bewerken
MarjanMarjan uit Zwolle schreef op 16 maart 2012 om 19:29:
Tot mijn grote frustratie was mijn buik na het baren van twee kinderen niet meer zo strak als dat deze ooit geweest was. Was wel benieuwd of een hoelahoep hierbij echt zou kunnen helpen. Na lang twijfelen toch maar zo'n hoelahoep besteld. Ik gebruik hem nu ongeveer een maand en ik moet zeggen dat ik denk dat het zeker wel helpt. Ik heb geen spijt van mijn aankoop. Bewerken
LaraLara uit Scheveningen. schreef op 24 februari 2012 om 12:45:
Ik bestel eigenlijk nooit iets via internet, maar heb geen idee waar ik in de stad een fitness hoelahoep zou kunnen kopen. Dus gisteren via deze site een hoelahoep besteld. En ik heb hem nu al in huis. Bedankt voor de snelle levering! Bewerken
SaraSara uit Amsterdam schreef op 23 februari 2012 om 20:51:
Mijn dochtertje had een hoelahoep voor haar verjaardag gekregen. Vroeger heb ik zelf ook veel gehoelahoept, dus ik wilde het wel weer eens proberen. Viel dat even tegen. Vroeger kon ik het urenlang volhouden, nu echt niet meer. Tja, en toen las ik in een forum op internet dat het met een grote hoelahoep veel gemakkelijker zou moeten zijn. Dus toen heb ik ook maar zo'n grote fitness hoelahoep besteld. En inderdaad, dat ging veel beter. Leuk zeg. Samen met mijn dochter aan het hoelahoepen geslagen. Bewerken
KarenKaren schreef op 13 februari 2012 om 08:09:
Afgelopen vrijdag mijn hoelahoep ontvangen, dus meteen aan de slag gegaan. En ik moet zeggen, het valt niet tegen. Ik kan het nog steeds!!!
Mooie hoelahoep trouwens ook, degelijke kwaliteit. Bewerken