Reacties

Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar wat je van onze hoelahoeps en van onze service vindt, dus wanneer je een berichtje achter wilt laten: graag!

Schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek.

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres zal niet op onze website gepubliceerd worden. Om veiligheidsredenen slaan we het IP-adres op: 3.215.79.204.

Je bericht wordt pas na controle getoond op onze website. We kunnen er altijd voor kiezen om bepaalde berichten te verwijderen of niet te plaatsen.
WilmaWilma uit Voorhout schreef op 23 februari 2017 om 11:44:
Vraagje moet je links en rechtsom hoepelen, linksom gaat veel beter.

Groetjes Wilma
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Vrijwel iedereen heeft een voorkeursrichting, toch is het belangrijk om ook af en toe de andere kant om te proberen. Na een tijdje zal dat ook lukken. Afwisselen in hoepelrichting is belangrijk voor een symmetrische spierontwikkeling.
NicoletNicolet uit Hellevoetsluis schreef op 14 januari 2017 om 14:38:
Hallo,
Ik heb de 1,5kg hoepel en ben met 2 minuten iedere dag begonnen.
Nou heb ik erg strakke buikspieren en voelde daar dus niks van.
Al snel naar 5 min per dag gegaan.
Geen blauwe plekken, niks! Ik voel t een beetje bij mijn onderste ribben.
Dus ik wilde het maar weer verhogen.???
7 min dacht ik aan iedere dag.
Wat is jullie advies.
Mijn taille is op dit moment 69 cm.
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Niet iedereen heeft last van blauwe plekken in het begin. Dat is heel erg per persoon verschillend. Als je nergens last van hebt, dan kun je zonder problemen wat langer achter elkaar gaan hoelahoepen.
JuliaJulia schreef op 20 december 2016 om 21:21:
Via de kieswijzer kom ik uit op een hoepel van 1.5 kg (ik ben 173, 55 kg, fit/sport veel). Zelf zat ik te denken aan een 1.8 kg, zou je dit aanraden? Ik twijfel tussen de original een gladde. Wat is het precieze verschil hierin? Bedankt
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Het advies dat uit de kieswijzer komt is in principe ons advies. Maar natuurlijk staat het je vrij om een zwaardere te kiezen. Uiteindelijk is het natuurlijk ook maar 300 gram verschil, dus het verschil is vrij subtiel.
Voor meer info over het verschil tussen de Original en de New Style (de gladde) zie https://www.fitnesshoelahoep.com/kieswijzer/.
KayleeKaylee schreef op 13 december 2016 om 15:50:
De bezorging was echt super snel! Heb de hoepel nu een half uur in huis en ben nu al helemaal verslaafd. 😉 Super !
Truus Van DijkTruus Van Dijk schreef op 14 november 2016 om 22:32:
Hallo ben erg enthousiast over de hoelahoep.. Nu lees ik dat ik ook mijn buikspieren extra moet aanspannen. Maar heb geen idee of ik dit goed doe(vergeet te ademen😊).. Heb je wat tips. Of is dat extra aanspannen niet nodig?
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Het is niet mogelijk om de hoelahoep hoog te houden zonder de buikspieren aan te spannen (daarom is hoelahoepen juist zo´n goede buikspieroefening 😉 ). Dus wanneer het lukt om de hoelahoep hoog te houden, dan doe je het goed!
JudithJudith uit BERGEN OP ZOOM schreef op 9 november 2016 om 17:56:
Ik ben nu een maand of 2 bezig met hoepelen en het gaat steeds makkelijker. Ik heb het opgebouwd van 2 x (1x links en 1x rechtsom) 30sec tot nu 2 x 7min30sec. Nu vraag ik me af: wat is effectief om je buikspieren te trainen? Elke dag of om de dag? En dan hoe lang per keer hoepelen?

In het begin had ik echt flinke blauwe plekken, maar dat is nu over. Ik zorg wel dat ik iig 1 laagje aan heb dat strak om mijn middel zit en liefst nog een laag kleding er over heen.
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Vaker hoepelen is natuurlijk meer effectief. Maar wel belangrijk om het rustig op te bouwen inderdaad!
AndreaAndrea schreef op 3 november 2016 om 17:01:
Ik heb de Avento hoepel gekocht maar deze valt snel uit elkaar tijdens het hoepelen.. Wat nu?
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Wij verkopen geen Avento hoelahoeps. Lijkt me dat u met klachten over deze hoelahoep bij de verkoper van de Avento hoelahoep moet wezen.

Is natuurlijk niet de bedoeling dat hoelahoeps tijdens het hoepelen uit elkaar kan vallen. De hoelahoep is dan of niet stevig genoeg in elkaar gedrukt waardoor deze niet goed geklikt heeft, of er is iets mis met een van de onderdelen. Dat laatste komt helaas een heel enkele keer voor. In dat geval stuur ik een onderdeel na.
SandraSandra uit Spankeren schreef op 2 november 2016 om 17:40:
Heb nu enkele weken de hoelahoep. In het begin wat pijnlijk maar als je elke dag even oefen gaat dat smell over. Ben er erg blij mee.
RosalieRosalie uit Beilen schreef op 10 augustus 2016 om 10:55:
Zou het bij mannen kunnen helpen om hun "buikje" te verminderen?
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Natuurlijk, bij mannen werkt het net zo goed! :-)
MarijkeMarijke schreef op 9 augustus 2016 om 22:09:
Mag je de hoepel ook kleiner maken?
1 Deel er tussen uit laten?
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Bij de hoelahoeps bestaande uit 8 delen (ipv 6) is dit mogelijk, dus bij hoelahoep New Style, Universal, de dancehoop en de massagehoelahoeps.
SabrinaSabrina uit Rotterdam schreef op 8 augustus 2016 om 21:56:
Heb het nooit gekund ook niet als kind, Zitten er instructies bij? Handig die test.
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Er zitten instructies bij, maar voor instructies zie ook http://www.fitnesshoelahoep.com/tutorial.
Hetty WittenbergHetty Wittenberg uit Laren schreef op 1 augustus 2016 om 20:19:
Hoepel weer terug gestuurd te zwaar 1,8 kg en een lichtere besteld 1,2 kg dat bevalt prima .nu zit te wachten dat ik me geld terug krijgt van de eerste HOEPEL
EstherEsther uit Oostvoorne schreef op 23 juli 2016 om 23:32:
Ik wil heel graag een hoelaphoep kopen, maar ik twijfel over de band voor om je middel. Is het gebruik van de hoepel minder of net effectief als je een band draagt?
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Met een band is het hoelahoepen net zo effectief. Het is alleen zo dat de hoelahoep bescherming geeft tegen blauwe plekken, wat vooral in het begin prettig kan zijn. De warmte zorgt ook voor een betere doorbloeding en het afvoeren van afvalstoffen. Dit zorgt er ook voor dat je minder snel blauwe plekken krijgt.
AnkeAnke uit Eindhoven schreef op 18 juli 2016 om 18:03:
Zo kras heb ik het nog niet eerder meegemaakt: gisteravond hoelahoep besteld, vanmorgen om 10 uur al bezorgd! Goede service!
Coorine engelsCoorine engels uit Strijen schreef op 13 juli 2016 om 20:52:
Ik heb de hoelahoep gisteren binnen gekregen en gelijk 2 minuten volgehouden nu wel beurs rondom mijn buik dus net geprobeerd maar deed zeer dus morgen maar weer proberen wel gaaf om te doen
DesireeDesiree schreef op 27 juni 2016 om 18:37:
Ik heb de New Style 1.4 kg sinds vorige week. Ik ben vol goede moed, maar het is nog een hele klus om de hoepel omhoog te houden. Langer dan 20 sec is me nog niet gelukt. Begin steeds opnieuw, ondertussen denkend.....hoe doen ze dat toch ! Maar ik blijf doorzetten 😄
RamonaRamona uit Essen, Belgie schreef op 25 juni 2016 om 18:50:
Inderdaad,zeer snelle levering,ben er zeer content van. Valt zeer goed mee totaal geen last of blauwe plekken. Leuk om doen. TOP! Ook het hoelahoepen gaat prima.
StefanieStefanie uit Liedekerke schreef op 19 juni 2016 om 21:01:
Hallo
Ik heb nooit kunnen hoelahoepen, ook niet als kind. Toch ziet dit er me een super fijne sport uit en wil het enorm graag uitproberen!
Kan ik dit alsnog leren (ben 27 jaar oud)?
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Om te leren hoelahoepen ben je nooit te oud. Hoelahoepen met een fitnesshoelahoep is bovendien veel gemakkelijker dan hoelahoepen met een kinderhoelahoep, zeker zo'n ding uit de speelgoedwinkel.
ilonkailonka uit maarsbergen schreef op 27 mei 2016 om 12:05:
Ik heb deze vandaag binnen gekregen en dacht eerst oeps wat groot maar dit is geweldig .Ik heb 1,8 en geen problemen mee...leuke workout .
DanaDana uit Eindhoven schreef op 19 mei 2016 om 13:30:
Hallo,

Ik heb sinds gisteren een fitness hoelahoep new style 1,8 kg (zonder golven).
Die ik heb gekozen door de keuze test te maken. Deze was goed voor mijn gewicht en bouw. (1.70 - 72 kg, sport regelmatig)

Ik ben gister aan de slag gegaan met de hoelahoep. Ik kwam er achter dat zonder dik vest aan te trekken dit niet te doen is. Het is heel erg pijnlijk.
Nu dag twee en heb met een winterjas aan, geprebeerd twee minuten te hoelahoepen.
De pret was er ook weer snel vanaf omdat het weer eeg pijnlijk was. En dan niet van de spierpijn, maar van de pijn op mijn onderrug, heupen en ribben.

Ik ben aan het overwegen om een hoepelband te kopen. Maar als het met een winterjas nog pijnlijk is lijkt het me ook niet dat een hoepelband gaat werken....

Kan ik de hoepel terug sturen, ook al heb ik het plastic dat om de delen komt weg gegooid? De dozen heb ik nog wel.
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Natuurlijk kunt u de hoelahoep nog terugsturen.

Dikke kleding geeft inderdaad ook bescherming, net als een hoepelband. Het is wel zo dat pijn typisch iets is dat alleen in het begin optreedt. Mijn advies is dan ook om echt maar met bijvoorbeeld 1 minuut per dag te beginnen, en dan vervolgens langzaam op te bouwen. Het is lastig om hier een algemene richtlijn voor te geven, omdat dit echt heel erg per persoon verschilt. Goed naar uw eigen lichaam luisteren zou ik zeggen, en niets forceren.