Reacties

Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar wat je van onze hoelahoeps en van onze service vindt, dus wanneer je een berichtje achter wilt laten: graag!

Schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek.

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres zal niet op onze website gepubliceerd worden. Om veiligheidsredenen slaan we het IP-adres op: 3.215.79.204.

Je bericht wordt pas na controle getoond op onze website. We kunnen er altijd voor kiezen om bepaalde berichten te verwijderen of niet te plaatsen.
GerdGerd uit Lier schreef op 22 april 2016 om 11:26:
Hoi, ik heb de hoelahoep new style 1,4 kg sinds dinsdag in mijn bezit. Ik ben 1m71 groot en weeg 55kg en word dit jaar 60. Ik oefen dagelijks een minuutje of 5 en dit gaat elke dag beter, zowel naar links als naar rechts.( 1 blauwe plek op linkerzijde) Dit kan me niet weerhouden om verder te doen. Erg fijn te merken dat oefenen loont !! Erg tevreden met mijn aankoop.
SophieSophie schreef op 9 april 2016 om 18:01:
Ik zou erg graag een Hoelahoep New Style willen, maar ik twijfel wat betreft het gewicht... Ik weeg 69 kg en ga hopelijk naar de 65. Ik val dus precies tussen de 1,4kg en de 1,8 kg... Ik weet van vroeger dat ik zware hoepels altijd fijn vond, maar of ik in dit geval de 1,4 of de 1,8 moet nemen weet ik niet... Alvast bedankt!!
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Wij hebben een kieswijzer ontwikkeld om u te helpen bij de juiste keuze hoelahoep. Zie "kieswijzer" in de menubalk. Deze kieswijzer houdt met meer factoren rekening dan alleen het lichaamsgewicht.
JikkeJikke schreef op 8 april 2016 om 21:51:
Deze week een fitnesshoelahoep besteld. Snelle levering. Ben er erg blij mee. Helaas kwamen er na een paar dagen wat scheurtjes in het foam. Contact gehad met de klantenservice van fitnesshoelahoep.com en ik kreeg zonder problemen twee nieuwe onderdelen opgestuurd. Wat een goede service!
Ilona van der leestIlona van der leest uit Rosmalen schreef op 30 maart 2016 om 15:52:
Super blij met m'n hoepel gisteravond besteld nu al in huis. En meteen uitgeprobeerd gaat super goed.
PetraPetra uit Roermond schreef op 18 maart 2016 om 10:47:
Ik heb mijn hoelahoep al gekregen, sneller dan aangegeven. Ik ben heel blij met de erg snelle levering!
Hopelijk krijg ik het hoelahoepen ook zo snel onder de knie.
ConnyConny uit Amersfoort schreef op 15 maart 2016 om 22:57:
Ik ben 54 jaar. Niet getraind. 1.62 m en 85 kg. Volgens het schema zou ik de 2.3 kg moeten nemen maar daar staat tevens bij ; voor gevorderden. Ik ben nu een beetje in de war. Welk gewicht raad u mij aan.
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Dat schema waar u op doelt is slechts een richtlijn. Wanneer u de afgelopen tijd weinig tot niets aan training heeft gedaan is een wat lichtere hoelahoep wellicht een beter idee. Wij hebben een kieswijzer ontwikkeld waaruit een advies op maat volgt. Zie http://www.fitnesshoelahoep.com/kieswijzer-doe-de-test.
ElisaElisa schreef op 9 maart 2016 om 16:08:
Hoi, als starter zit ik te twijfelen tussen Original 1.5kg of New Style 1,4kg. Welke voordelen of eigenschappen zijn verschillend tussen deze twee? Welke zouden jullie aanraden?
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Meer info over de verschillen tussen de verschillende hoelahoeps vind je op http://www.fitnesshoelahoep.com/kieswijzer/.
Om u te helpen bij het maken van een keuze hebben wij een kieswijzer ontwikkeld die een persoonlijk advies geeft. Zie hiervoor http://www.fitnesshoelahoep.com/kieswijzer-doe-de-test/.
KarliKarli schreef op 26 februari 2016 om 11:01:
Ik kan alleen maar met de klok mee hoepelen. Andere kant op maar paar x rond. Maakt dat uit voor de symmetrie van spieropbouw?
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Dat heeft vrijwel iedereen dat het in het begin maar een kant op lukt. Als je dat eenmaal goed onder de knie hebt, dan is het toch slim om het regelmatig even andersom te proberen. In verband met de symmetrie van de spieren inderdaad. Als je dat regelmatig heel even oefent, dan gaat het op een gegeven moment ook lukken om de andere kant op te hoepelen.
YvonneYvonne schreef op 25 februari 2016 om 12:44:
Vol enthousiasme ontving ik de hoelahoop! En ja ik hield de hoepel meteen hoog als vanouds XD
Maar wat doet dat zeer! Ik heb de 1,8kg, afgestemd op mijn eigen gewicht. Na 1 minuut ben ik gestopt want ik hield het niet meer. Helemaal blauw en beurs rond mijn middel, niet tof! Voor beginners moet er standaard een buikband bij. Ik heb gemaild of ik deze kan bij bestellen zonder verzendkosten. Lijkt me prima service voor dit ongemak..
moniquemonique uit rotterdam schreef op 20 februari 2016 om 15:17:
Supersnelle levering ,erg mooi materiaal,en iedere dag enthousiast het hoepelen aan t opbouwen,is inderdaad best gevoelig maar heb er alle vertrouwen in dat dat op den duur minder word! hartelijk bedankt en ga zo door ,prachtige site!
DienekeDieneke schreef op 19 februari 2016 om 16:26:
Vandaag mijn hoepel binnen gekregen. Na verkeerde levering toch snel de goede gekregen, super service. Ben er erg blij mee!
HannaHanna uit Leeuwarden schreef op 17 februari 2016 om 16:30:
Vanochtend mijn hoelahoep binnengekregen. Was benieuwd of het ik nog wel kon, maar zoiets verleer je blijkbaar niet. Echter super tof!!
Leuk om te doen en ik voel echt wel dat dit wat voor mijn buikspieren doet.
LauraLaura schreef op 10 februari 2016 om 20:01:
Eergisteren besteld en vandaag in huis. Had me er erg op verheugd en ben hem gelijk in elkaar gaan zetten om hem uit te proberen. Het probleem is dat de hoepel elke keer uit elkaar schiet. Wat ik ook probeer, steeds gebeurt het opnieuw terwijl ik de hoepel wel volgens de instructie in elkaar zet. Ik hoor ook geen duidelijke klik bij één van de stukken. Kan het kloppen dat de hoepel stuk is van binnen of gebeurt dit vaker en doe ik iets verkeerd?
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Ik begrijp dat de hoelahoep steeds op hetzelfde punt niet goed in elkaar klikt? Dan lijkt het er inderdaad op dat 1 van de verbindingen niet helemaal goed is. Een enkele keer kan dit voorkomen. U kunt het beste even een mailtje sturen naar onze klantenservice (info@fitnesshoelahoep.com), dan zal ik u een onderdeel nasturen.
KarinKarin uit Appingedam schreef op 9 februari 2016 om 09:30:
Super handig die kieswijzer. Ben erg blij met de hoelahoep die ik besteld heb.
HeleenHeleen uit Clermonts schreef op 31 december 2015 om 14:46:
wat een fantastisch snelle levering! Ideaal ding om zo even te pakken... en scheelt in kosten mbt sportscholen ed!
Ik heb de hoepel met massagegolven van 1,5 kilo.
Nu al tevree!
AndreaAndrea uit Groningen schreef op 17 augustus 2015 om 10:25:
Kieswijzer is superhandig om te bepalen welke keuze te maken. Zoveel verschillende hoepels, ik zou het anders echt niet weten welke ik moet hebben.
ElEl schreef op 7 augustus 2015 om 22:07:
Hoi,
Ik heb een vraagje: ik heb de fitness hoelahoop van 1,5. Ik ben 1,70m en ik weeg 55 kg. Ik heb 2 kinderen en heb nog een beetje last van een mama-buikje. Mij werd daarom door mijn fysio hoepelen geadviseerd. Mijn botten steken overal een beetje uit en deze, voor mij 'zwaargewicht', hoepel doet daarom onwijs pijn en kan ook geen mooie ronde maken. Ik zit nu te denken aan een minder zware. Wat zou je mij kunnen adviseren?
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Met een wat lichtere hoelahoep zal het inderdaad wat minder pijnlijk aanvoelen, maar heel veel zal het niet schelen. Voor extra comfort zou ik u eerder de New Style adviseren. Deze heeft geen golven en heeft bovendien een buis met extra grote doorsnede (4 cm), waardoor druk meer verdeeld wordt. Daarnaast kan het gebruik van een hoepelband ook helpen om de buik/rug te beschermen. Een dik stevig kledingstuk helpt ook.
Pijn is overigens wel iets dat typisch in het begin kan optreden. Het went over het algemeen snel. Ons advies is dan ook om het hoepelen langzaam op te bouwen, te beginnen met 1 a 2 minuut per dag, en dan dagelijks een minuut erbij.
LindaLinda schreef op 4 augustus 2015 om 21:42:
Hallo! Ik ben twee weken geleden bevallen en zou graag weer gaan hoelahoepen! Vanaf wanneer kan dit weer? Alvast dank voor jullie antwoord.
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Dit kunt u het beste even met de verloskundige overleggen.
BabicheBabiche uit van Beurden schreef op 24 juli 2015 om 01:07:
Hoi! Afgelopen maandag de 1,8 hoepel ontvangen met golven erin. Super blij mee en gelijk 20 minuutjes gehoelahoept. Ging prima en was goed te doen. Helaas volgende dag onder de blauwe plekken. Gelijk een hoelahoep band besteld bij jullie en nu elke dag met band zo'n 20-25 min aan het hoepelen. Is dit erg voor de blauwe plekken? Moet ik eigenlijk eerst wachten voor ze verdwenen zijn zodat ik het niet erger maak of kan ik gewoon doorgaan?
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Ons advies is om te beginnen met 1 a 2 minuten per dag en dit langzaam op te bouwen. Dit in verband met eventuele blauwe plekken, waar je vooral in het begin kans op hebt. De meeste mensen vinden blauwe plekken ontsierend en/of pijnlijk, gevaarlijk is het echter niet.
BelindaBelinda uit Amsterdam schreef op 8 juli 2015 om 08:52:
Allereerst complimenten voor de snelle levering! Uitpakken, in elkaar zetten en gaan! Jubelend stond ik in de kamer: ik kan het nog, ik kan het nog (tot grote ergenis van zoonlief). Iets te lang doorgegaan voor de eerste keer... resultaat: flinke blauwe plekken. AUW! Maar dat mag de pret niet drukken want de buikspieren staan inderdaad op spanning.