Reacties

Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar wat je van onze hoelahoeps en van onze service vindt, dus wanneer je een berichtje achter wilt laten: graag!

Schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek.

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres zal niet op onze website gepubliceerd worden. Om veiligheidsredenen slaan we het IP-adres op: 3.215.79.204.

Je bericht wordt pas na controle getoond op onze website. We kunnen er altijd voor kiezen om bepaalde berichten te verwijderen of niet te plaatsen.
Joslyn van der PlasJoslyn van der Plas uit Maassluis schreef op 30 juni 2015 om 06:54:
mijn eerste ervaring is 25-6 binnen gekregen en dacht doe ik 10 minuten das niet goed en donderdag ook nog gedaan hoelahoep 2,3 kg op aanraden van vriendin, hoepelen ging top maar zo n vreselijke blauwe plek dat ik gister pas weer ben begonnen met 2-3 minuten per dag en nu voelt het lekker, haastige spoed is dus zelden goed
SandraSandra uit Wolvega schreef op 24 juni 2015 om 14:21:
Leuke kleurtjes! En ook erg leuk om te doen!
CarolineCaroline uit Enschede schreef op 24 juni 2015 om 13:32:
Eerst van een vriendin de hoepel met golven 1.5 kg geprobeerd en inderdaad werd ik helemaal beurs en blauw.
Daarom voor mijzelf de new style hoepel 1.8 kg gekocht want volgens de beschrijving is die minder pijnlijk. Ik heb hem nu een week gebruikt maar mijn heupen zijn helemaal blauw en beurs!
Ik ga er wel verder mee want het is erg leuk om te doen. Ik hoop dat de pijnlijke blauwe plekken snel verdwijnen!
HyningHyning schreef op 23 juni 2015 om 14:14:
ik vond jullie ook allemaal te gek. Heel hard getraind, hard gewerkt, goed geluisterd, veel geleerd en veel plezier. Zaterdag gaan we er weer tegenaan! groeten Joost.
Melissa van LeeuwenMelissa van Leeuwen uit Leidschendam schreef op 27 mei 2015 om 16:56:
Helemaal blij! Ook ik heb een hoepel gevonden die bij mij past.
Ik had eerst de hoelahoep original 1,5 kilo gekocht. Deze heeft van die golven aan de binnenkant. Ik vind dat niet prettig! Wel het advies aangenomen om er aan te wennen en niet te lang achter elkaar te hoepelen. Na 2 weken lukte het me nog niet om de hoepel hoog te houden zonder te vergaan van de pijn. Na 2 weken besloten om toch een andere hoepel te bestellen. Heb nu de hoelahoep universal 1,25 kg bennin gekregen en het gaat gelijk goed! Zo goed was het nog niet met die andere hoepel gegaan
SaskiaSaskia uit Hilversum schreef op 19 mei 2015 om 17:59:
Snelle levering! Gisteren besteld vanochtend al geleverd!
Erg leuk om te doen, lastig om te stoppen. Maar begint al wat beurs te voelen dus veter even stoppen voor vandaag.
Had ook kidsloop besteld voor dochter van 11. Ik vond deze wel tegenvallen. (Was natuurlijk ook stuk goedkoper)
Heb het idee dat deze wat te licht is, waardoor hij juist snel "afzakt". ze heeft mijn hoop 1,5 original even geprobeerd en dag ging meteen beter.
Zou ik voor haar een hoop van 1,2 kunnen aanschaffen? ( ze is 1.47 en 43 kg)
Graag uw advies.
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
De hoepel van 1,2 kg is natuurlijk wel iets lichter dan die van 1,5 kg, maar echt een wereld van verschil is het ook weer niet. Als u voor haar toch een wat zwaardere hoelahoep dan de kidshoop wilt, dan zou ik eerder aan hoelahoep Universal denken. Deze is ook verkrijgbaar in 800 gram.
RianneRianne schreef op 9 mei 2015 om 08:07:
Ik ben heel tevreden!
In eerste instantie had ik een massagehoepel
besteld. Die was de 2e dag al in huis. Maar voor
mij waren de nopjes toch niet zo fijn als geacht en ik kon beter een iets kleinere maat hoepel hebben (zodat ik er ook binnen makkelijker gebruik van kan maken) Na dez retour te hebben gestuurd stond het geld ook al 1 werkdag later op mijn rekening! De nieuwe hoepel heb ik besteld en was
de volgende dag binnen. Deze is naar mijn zin! (Mijn moeder en zusje hebben deze ook en zijn heel enthousiast! Dat zal ik straks ook zijn.)--hoepelen werkt verslavend--
kellykelly uit maassluis schreef op 1 mei 2015 om 17:11:
Super snel geleverd. Fijn produkt. Ben er erg blij mee!
TamaraTamara uit Roeselare schreef op 17 april 2015 om 19:26:
Ik ben van vandaag terug gestart met mijn hoelahoep! Vandaag begonnen met vijf minuten. Dus nu langzaam opbouwen terug. En hopen op een strak buikje, en vooral letten op wat je eet en drinkt ook natuurlijk! :)
EefjeEefje schreef op 7 april 2015 om 10:03:
Snelle levering, handige kieswijzer!
merlemerle schreef op 1 april 2015 om 18:37:
Ik sport vrijwel elke dag en hoepel af en toe. Nu wil ik zelf een hoepel halen. Heeft een zwaarder gewicht van de hoepel meer effect? Ik zit zelf namelijk aan een hoepel van rond de twee kilo te denken. Ik zelf weeg 65 kilo. Maar in jullie maatschema staat een hoger lichaamsgewicht dan wat ik heb bij een hoepel van tussen de 1.8 en 2.3 kilo. Kan ik dan wel gewoon voor een hoepel gaan rond de twee kilo, of maakt het geen verschil als ik een lichtere neem.
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Een zwaardere hoelahoep zal meer effect hebben inderdaad. Hoe zwaarder de hoelahoep des te meer zullen je spieren belast worden.
NellekeNelleke uit Bodegraven schreef op 25 maart 2015 om 16:30:
Ik heb een vraagje,gister de hoelahoep binnen gekregen,die van 1,2 kilo met golven an de binnenkant, en ongeveer twee drie minuten gedaan en n iet eens achter elkaar maar nu heb ik al echt een beurs gevoel,ik heb gelezen dat het opgebouwd moet worden maar als ik nu ga hoepelen gaat het na korte tijd zeer doen.Mijn vraag is hoe kan ik het dan opbouwen??
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Wanneer de pijn weggetrokken is zou ik beginnen met 1 minuut per dag, dus kun je dan in een week of twee opbouwen naar ongeveer 10 minuten per dag.
Pijn is typisch iets wat in het begin optreedt. Je lichaam went er snel aan. Gewoon rustig aan beginnen dus!
AnneAnne schreef op 24 maart 2015 om 22:52:
Ik zit er over na te denken om een hoepel aan te schaffen. Ik zit alleen erg te twijfelen tussen de 1,2 kg en de 1.5 kg. Ik ben namelijk bang dat de 1,2 kg na een tijdje niet meer zo veel effect heeft omdat ik er dan aan gewend ben. Welke kan ik nu het beste kiezen?
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
De hoelahoep van 1,2 kg is net even iets lichter dan de hoelahoep van 1,5 kg, het is niet direct echt een wereld van verschil. De hoelahoep van 1,5 kg is onze meest verkochte hoelahoep, geschikt voor de meeste gebruikers.
AmandaAmanda uit Tilburg schreef op 19 maart 2015 om 11:23:
Ik ben echt superblij met mijn hoelahoep! Erg leuk om te doen!
TimmieTimmie schreef op 18 maart 2015 om 16:09:
Via de kieswijzer kom ik uit op Original 1,2 - 1,5 of de new style 1,4 -1,8. Ik wil graag mijn spieren van mijn romp (buik en rug) sterker maken. Maar....ik heb fibromyalgie. Zit er echt een enorm verschil ik het gewicht? en gezien mijn fibromyalgie welke raden jullie dan aan? ik ben 1.62 m lang en weeg 61 kilo
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
In geval van medische problemen is ons advies altijd om de behandelend arts te raad te plegen. Deze kan het beste beoordelen wat het beste is in een specifieke medische situatie.
IrisIris schreef op 7 maart 2015 om 09:50:
Supersnelle levering. Even oefenen en binnen een mum van tijd lukte het hoepelen! Dolle pret met mijn vriendinnen, de hele avond met z'n allen gehoepeld! (Wij zijn allen rond de 60)
TheaThea uit Zwartsluis schreef op 21 februari 2015 om 23:21:
Super service.
Tamara van EijkTamara van Eijk uit Veenendaal schreef op 7 februari 2015 om 22:17:
Ik heb een half jaar geleden een hernia gehad in mijn onder rug. Deze is met rust weg gegaan ik mag nu weer gaan sporten ik heb de hoepel van 1,5 kg is daar nog een speciaal schema voor?
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
In geval van medische problemen is ons advies altijd om de behandelend arts te raad te plegen. Deze kan het beste beoordelen wat het beste is in een specifieke medische situatie.
IngridIngrid schreef op 27 januari 2015 om 16:17:
Ik hoepel nu ongeveer een half jaar met de original 1.5. Dit gaat me nu heel gemakkelijk af. Ik wil nu graag een andere hoepel, maar vraag me nu af of ik voor een beter effect (strakkere spieren en afvallen) een massage hoepel moet nemen of gewoon dezelfde, maar dan een zwaardere hoepel?
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Een massagehoelahoep voelt anders aan, maar zorgt niet voor meer trainingseffect. Voor de meeste mensen is Hoelahoep Original of Hoelahoep New Style het prettigste. Deze zijn echt puur voor fitness bedoeld.
WandaWanda schreef op 24 januari 2015 om 21:11:
Bedankt voor het snelle antwoord. Ik zet hem tegen de muur nu.