Reacties

Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar wat je van onze hoelahoeps en van onze service vindt, dus wanneer je een berichtje achter wilt laten: graag!

Schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek.

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres zal niet op onze website gepubliceerd worden. Om veiligheidsredenen slaan we het IP-adres op: 3.215.79.204.

Je bericht wordt pas na controle getoond op onze website. We kunnen er altijd voor kiezen om bepaalde berichten te verwijderen of niet te plaatsen.
MelanieMelanie uit België schreef op 23 januari 2015 om 10:40:
Hallo, hartelijk bedankt voor de snelle levering (woensdagavond besteld- vrijdagmorgen geleverd). Ik ben ook zeker tevreden met het product.
WandaWanda uit Zoetermeer schreef op 22 januari 2015 om 20:47:
Ik heb hem nu 2 dagen. Kan er nog niet veel van maar merk al iets verbetering. Ben wel beurs.
Wat ik me het meeste afvraag... Hij is best groot. Waar laat ik hem? Op de kast en onder bed past niet. Tegen de muur wordt het een ei, of niet?
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Ik zou hem gewoon rechtop tegen de muur aanzetten. Doe ik zelf ook altijd. Nooit problemen mee gehad.
TamaraTamara schreef op 5 januari 2015 om 13:48:
Supersnel geleverd. Superleuk om te doen. Ik heb er meteen ook zo´n kinderhoepel voor mijn dochter besteld. Kunnen wel leuk samen hoepelen.
loblob schreef op 4 januari 2015 om 12:03:
Vrijdagavond om 20:30 besteld en de volgende dag al binnen! Helemaal blij met m'n hoepel. Nu flink oefenen en hopen dat ik er strakke buikspieren van krijg. Erg leuk om te doen
ManonManon schreef op 30 december 2014 om 09:55:
Echt superhandig, die kieswijzer, om te bepalen welke hoelahoep het meest geschikt voor jou is.
VickyVicky uit Herk-De-Stad schreef op 30 december 2014 om 04:01:
Hallo,
Volgens de kieswijzer is de massage hoelahoep 1,7 geschikt, maar deze heeft maar 1 rij nopjes tegen de massage 1,6 die er twee heeft. Heeft meer nopjes geen beter effect en meer gevoel of wat zijn de verschillen in de napjes? De nopjes van de 1,6 lijken ook iets meer puntiger dan deze van vb. de 1,45. Voor welke massage hoelahoep kan ik dan het best gaan voor een goed masserend effect en optimale training van de buikspieren?
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
De nopjes van die hoelahoep van 1,6 kg zijn hetzelfde als die van 1,45 kg. Die van 1,7 kg heeft minder, maar wat grotere nopjes. Dat is gewoon een wat ander model hoelahoep, in het gebruik maakt dat verder niet uit.
DesireeDesiree uit Antwerpen schreef op 17 december 2014 om 10:22:
Ik wil even zeggen dat ik erg tevreden ben over de levertijd en ook over het product zelf.
Er werd netjes aangegeven dat de bestelling ontvangen was en ook wanneer het verstuurd was.
Marijke v.AMarijke v.A schreef op 16 december 2014 om 18:53:
Hallo,

Ten eerste wil ik even laten weten dat ik het hoepelen onwijs leuk vind! Ik had wel een vraag: Is er ook een schema beschikbaar voor het opbouwen van het hoepelen? Of is het gewoon een kwestie van rustig aan beginnen en steeds een beetje langer?

Groetjes!
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Ons advies is om te beginnen met een paar minuten per dag. En dit langzaam opvoeren. Verder is ons advies om gewoon goed naar je lichaam te luisteren. Als het goed voelt,dan kun je best wat langer hoepelen. Krijg je er spierpijn en/of blauwe plekken, dan even rustig aan. Niets forceren.
KarinKarin uit Rotterdam schreef op 7 december 2014 om 13:22:
Hallo, ik heb een 1,8 hoelahoep en heb hem nu 4x gebruikt (2x15 minuten per keer). Ik heb geen buikspierpijn. Doe ik het wel goed? Ik probeer mijn lijf zo stil mogelijk te houden en alleen mijn middenstuk te gebruiken.
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Lijkt me niet mogelijk om de hoelahoep "verkeerd" te gebruiken.
TiffanyTiffany uit Mechelen schreef op 3 november 2014 om 18:41:
Hoe weet je eigenlijk of de hoelahoep te groot of te klein voor je is? Ik heb vroeger van m'n 5de tot en met 12de iedere dag gehoelahoept. Toen ik naar het middelbaar ging kreeg ik nogal een flinke groeispurt en m'n hoelahoep was echt te klein na een tijdje dus besloot ik te stoppen. Nu ben ik 17 en zou er best wel weer mee terug willen beginnen maar ben bang dat dadelijk de hoelahoep te klein is want met een te kleine lukt het me niet om die fatsoenlijk te laten draaien. Nu ben ik 1m68. Wat zouden jullie me aanraden want ik ben bang dat ik dadelijk 1 koop die te klein is.
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Onze meest verkochte hoelahoeps, de New Style en de Original zijn verkrijgbaar in verschillende gewichten maar hebben allen dezelfde diameter. Deze hoepels hebben allen een diameter van 100 cm, dit is echt een stuk groter dan de hoelahoeps die je waarschijnlijk gewend bent uit de speelgoedwinkel .Een diameter van 100 cm is geschikt voor vrijwel alle volwassenen.
BiancaBianca schreef op 31 oktober 2014 om 09:04:
Hoi, ben erg aan het twijfelen over
de hoepel met golven of zonder, welke raden jullie aan, wil graag strakkere buik weeg 79kg en ben 1.80m loop 2x in de week hard en tennis??
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
De hoelahoep zonder golven voelt iets comfortabeler aan, de kans dat je er in het begin blauwe plekken van krijgt is ook kleiner. Die met de golven zorgt voor net iets meer effect. Het verschil is echter niet groot, ze zijn allebei heel geschikt. Zie verder ook de kieswijzer op onze site.
HoepelaarHoepelaar schreef op 26 oktober 2014 om 16:43:
Hoi!
Ik ben aan het hoepelen met de deluxe hoepel en probeer het langzaam op te bouwen, maar hoe lang duurt het ongeveer voor mijn lichaam er gewend aan is?
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Dat verschilt per persoon, waarschijnlijk een paar weken.
Yvonne RokittaYvonne Rokitta uit Leusden schreef op 26 oktober 2014 om 09:49:
Ik heb de hoelahoep nu 2 weken en het gaat prima! Ik hoelahoep altijd naar rechts.. Maakt dat wat uit? Of is t belangrijk ook naar links te hoelahoepen? Dat lukt me niet helaas.
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Dat is belangrijk voor de symmetrie van je buikspieren. In het begin kan dat lastig zijn inderdaad. Als je het toch af en toe even probeert, gaat het over een tijdje waarschijnlijk wel lukken.
Amber DVAmber DV uit Gent schreef op 24 oktober 2014 om 22:08:
Ik doe hoelahoepen zeer graag! Ik vond het een beetje saai dus wil ik graag overschakelen naar een fitness hoelahoep, maar ik ben 20 jaar en heb helemaal geen idee met welk gewicht ik moet beginnen om eerlijk te zijn. Iemand meer info ?
Alvast bedankt!!
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Om je bij de keuze van de hoelahoep te helpen hebben wij een hele handige kieswijzer ontwikkeld. Zie onze kieswijzer.
ElsaElsa uit Amsterdam schreef op 20 oktober 2014 om 21:43:
Hoi!

Sinds december vorig jaar heb ik de original hoelahoep van jullie van 1,8kg. Hier heb ik erg van genoten en ik heb er een erg mooi figuur van gekregen. Raad het iedereen om me heen aan en zelfs mijn moeder is er nu mee bezig haha.. Ben inmiddels naar de 2,1 kg omdat ik merkte dat ik met die ander gemakkelijk een uur kon hoelahoepen :-)
Erg bedankt dus!!

Vraagje: wat zijn nou eigenlijk de gevaren van hoelahoepen? Ik heb één keer bijvoorbeeld 80 minuten gehoept (ik weet het, overdreven, maar ik was zo lekker bezig). En ook voor als je ouder bent, heeft dit nog gevaren? Dit wil ik graag weten voor m'n moeder!

Groet,
Elsa
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Wanneer je er geen last van ondervindt, dan lijkt het me geen probleem. Wij adviseren om vooral in het begin rustig op te bouwen, omdat je er juist in het begin blauwe plekken van kunt krijgen. Maar als langer hoepelen goed voelt, dan is het ook goed.
An RosiersAn Rosiers schreef op 13 oktober 2014 om 22:58:
Via de kieswijzer kom ik op een hoelahoep New Style 1,8kg. Ik ben 3,5 week geleden bevallen, voel dat mijn buikspieren helemaal uitgerekt zijn en heb hierdoor veel last van bekken en heupen, ik heb totaal géén conditie en heb overgewicht (83kg - 1m61). Ik stel me de vraag of ik niet beter een minder zware hoelahoep aankoop om te starten, of zie ik dit toch verkeerd?
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
De New Style van 1,8 kg is van gemiddeld niveau. Natuurlijk kunt u ook met een iets minder zware hoelahoep beginnen. De New Style van 1,4 kg zou het dan worden.
BrigitteBrigitte schreef op 27 september 2014 om 14:29:
Vrijdag na zes uur besteld, en zaterdag al rond de middag geleverd, top!!!
Dus we kunnen beginnen!!!
HGHG uit Heerlen schreef op 27 september 2014 om 14:07:
Original hoop 1,5 KG (volgens advies)

De techniek heb je snel door...... en wat is dit fun zeg!
Dan volgen (eerste dagen) de blauwe plekken en de spierpijn waardoor je dus wel genoodzaakt bent om langzaam aan op te bouwen.
Een lichte hoop is in het begin wel erbij aan te raden zodat je (door de spierpijn en het beurs gevoel) toch nog wat langer kan blijven hoepelen, gewoon voor de fun en flexibiliteit.
Nooit gedacht dat dit zo'n goede workout zou kunnen zijn, na 5-10 min. hoepelen met de weight hoop heb je de dag erna het gevoel alsof je 100 situps hebt gedaan.
Je voelt dat je complete romp echt gewerkt heeft, heerlijk!
Kan mij niet anders voorstellen dat (als je dit iedere dag blijft doen) de kilo's eraf zullen vliegen.
De Original hoop met zijn verdikkingen masseert al lekker, een massage hoop staat op de verlanglijst.

Bovendien Super Service en zeer goed contact.
Super Webshop!
veravera uit assen schreef op 17 september 2014 om 08:20:
Ik heb de hoepel van 1,2kg, zwaar genoeg om mee te beginnen, dacht ik zo. Nu na een week hoepel ik al bijna een uur per dag zonder blauwe plekken en met veel plezier en hoewel ik niet afgevallen ben, is mijn buik toch behoorlijk geslonken en zie ik gelukkig mijn taille weer. Wel zwem ik ook nog 2 keer per week en doe ik aan s' bam maar dat had nooit eerder dit effect.
Je moet echter wel oefenen, oefenen en oefenen, want het kost wel wat inspanning en ook wat geduld, maar het werkt wel degelijk. Daarbij is kijken op youtube over wat je nog meer kunt doen erg inspirerend.
CharleneCharlene uit Zeeland schreef op 13 augustus 2014 om 10:21:
ik heb sinds een 6 weken de 1,8 kg hoelahoop ( gewicht gekozen adhv de keuzetest.) Inderdaad langzaam opbouwen ivm blauwe plekken ( eerst een paar minuten en dan steeds meer). Ik kon eerst maar naar één kant hoepelen, maar gewoon doorgaan en blijven proberen!
Ik hoepel nu iedere dag 2 x 15 minuten ( 15 minuten naar links en 15 minuten naar rechts). Ik doe dit vooral vanwege buikspieren ( nodig als je wat ouder bent en hardloopt). Ik vind dit veel leuker dan buikspieroefeningen op de grond.
Hebben jullie nog tips om er wat variatie in te brengen? Evt wat te verzwaren?