Reacties

Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar wat je van onze hoelahoeps en van onze service vindt, dus wanneer je een berichtje achter wilt laten: graag!

Schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek.

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres zal niet op onze website gepubliceerd worden. Om veiligheidsredenen slaan we het IP-adres op: 100.26.176.111.

Je bericht wordt pas na controle getoond op onze website. We kunnen er altijd voor kiezen om bepaalde berichten te verwijderen of niet te plaatsen.
MarjonMarjon schreef op 11 juli 2013 om 19:29:
Ik heb mijn hoelahoep vorige week binnen gekregen en maak er met veel plezier dagelijks gebruik van. Alleen is de hoelahoep nu al erg slap en voelen de aanhechtingen niet erg sterk aan. Hierdoor fladdert te hoep en is het hoelahoepen toch minder leuk. Is dit normaal?
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Een fladderende hoelahoep lijkt me niet normaal. Ik heb dit probleem eerlijk gezegd nog niet eerder gehoord. Het lijkt me het handigste als je hier even contact over opneemt via mail. Als de hoelahoep niet goed is, dan stuur ik een nieuwe.
sienekesieneke schreef op 5 juli 2013 om 16:30:
Wat is het verschil tussen deze hoelahoepen en die je bij de speelgoedzaak koopt?
het lukt mij wel met deze hoepel maar hou hem niet lang genoeg omhoog zou het met een hoepel van het juiste gewicht beter gaan.
welke kun je het beste kopen als beginneling? Ik heb wel snel gevoelige spieren en slappe buik en rug spieren.
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Onze hoelahoeps zijn niet alleen veel zwaarder dan die van de speelgoedwinkel (beter voor je buikspieren), maar ook een stuk groter. Hierdoor hoef je de hoelahoep minder snel rond te draaien waardoor het hooghouden eenvoudiger wordt.

Voor advies omtrent het juiste gewicht, zie onze kieswijzer.
MarisaMarisa uit Zwolle schreef op 28 juni 2013 om 09:12:
Twee dagen geleden mijn 1,2kg zware hoelahoep binnen gekregen en het is fantastisch! Geen stomme sit ups meer doen en toch een strakke buik! Twee minuten per dag is inderdaad genoeg voor nu om spierpijn te kweken en geen blauwe plekken op te lopen! Ik ben verliefd en ga over een tijdje waarschijnlijk over op een iets zwaardere voor meer effect. Die golven er binnen in zijn trouwens ook super!

Hoela hoepse iedereen!
IlseIlse schreef op 26 juni 2013 om 20:08:
Na defect aan mijn bestelde hoelahoep, kreeg ik zonder zeuren een nieuwe. Top service!
FemkeFemke uit Obdam schreef op 26 juni 2013 om 09:11:
Hallo
Ik wil voor de new style gaan, maar de keuze van gewicht is toch lastig.
Ik ben 1,65 en weeg (nu) 70 kilo.
Ik ben hard bezig om af te vallen. Als ik bij de kieswijzer kijk, moet ik voor de 1,8 kilo gaan. Maar wat als ik hier mee een aantal kilo's mee kwijt raak, wat ik graag wil. Moet ik dan niet een lichtere nemen?
Of kan ik bij die 1,8 kilo blijven?
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Ik zou voor die van 1,8 kg gaan. Straks ben je niet alleen lichter, maar ook een meer ervaren hoelahoeper.
WilmaWilma uit Best schreef op 25 juni 2013 om 17:40:
Ik ben 1.69 en weeg 54 kilo. Welke hoelahoep is voor mij het beste?
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Gezien je gewicht is de meest lichte variant het meest voor de handliggend. Als je sportief bent aangelegd, is een middengewicht ook een geschikte keuze. Zie verder voor hulp bij het kiezen van de juiste hoelahoep onze kieswijzer.
LunaLuna uit Amsterdam schreef op 20 juni 2013 om 18:26:
Beste Nynke,
Ik ben 1.58m en weeg 50kg. Ik twijfel of ik een Original ( 1,2 kg) of een New Style ( 1,4 kg ) hoelahoop zal bestellen.

Alvast bedankt,
Luna
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Ze zijn allebei heel geschikt. De Original heeft een iets sterker effect op je buikspieren, maar is het begin wat meer wennen. De bobbels kunnen in het begin pijnlijk aanvoelen.
JohannaJohanna uit Den Haag schreef op 19 juni 2013 om 15:03:
ik ben 61 en weeg 75 en ben 1.75 lang.
Ik heb met de harde hoepel van mijn buuv gehoepeld. Deze weegt 1.1. kg en heeft van de harde golfjes aan de binnenkant. Ik vind het gewicht van 1.1 meer dan genoeg! Voelt echt als een zware hoepel! Ik heb nu hier een soft hoepel besteld van 1,2 kg omdat die harde noppen aan de binnenkant onverdraaglijk zijn. 1,5 kg lijkt mij te zwaar voor een hoepel, als je niet goed getraind en/of gespierd bent.
AnnaAnna uit Warmond schreef op 18 juni 2013 om 12:54:
Hallo

Ik ben 1,63 en weeg 96 kilo, welke hoelahoep is voor mij een juiste?

Hoe vaak mag je per dag hoelahoepen?
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Voor hulp bij het kiezen van de juiste hoelahoep, zie onze kieswijzer.In het begin het hoepelen rustig opbouwen, daarna mag je zo vaak hoepelen als je maar wilt. Zie ook onze tutorial.
beabea schreef op 17 juni 2013 om 12:27:
ik wil graag beginnen met maar kan niet kiezen welke nu het best is ... ik ben 1.79 en 75 kilo.. ik dacht zelf aan de new style hoelahoep.
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
De New Style van 1,8 zou de meest voor de hand liggende keuze zijn. Zie ook onze kieswijzer
IlseIlse schreef op 14 juni 2013 om 17:58:
Gisteren de new style hoelahoep ontvangen. Lekker snel dus, zoals afgesproken.
Het hoepelen was ik nog niet verleerd, merkte ik. En binnen 2 dagen lukt het me ook om de andere kant op te hoepelen, dus dat valt ook niet tegen.
Het doet, ondanks dat het new style is, toch wel wat zeer, maar ik bijt door de zure appel heen.

Wat jammer is: hoewel de hoepel op de juiste manier ('klik') in elkaar zit, laat hij op twee plaatsen behoorlijke spleten zien en sluit het foam niet mooi op elkaar aan.
Hierover heb ik fitnesshoelahoep al gemaild, maar nog niets terug gehoord. Ik ga er vanuit dat zij met een passende oplossing komen.
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Ik ga je vandaag een nieuwe hoelahoep toesturen.
HannaHanna uit Emmeloord schreef op 11 juni 2013 om 10:44:
Hoi,
Ik heb bij een vriendin de hoelahoep van 1,8 kilo en bobbels aan de binnenkant geprobeerd. Gewoon 20 seconden de ene kant en ook 20 sec de andere kant. Dat was een lekker gevoel. Nu hoelahoep ik al een paar jaar, maar met een gewone. die is 70 cm breed en 300 gram. Nu zit ik erover te denken om de hoelahoep van 1,4 kilo te kopen zonder de bobbels. maar ik heb toch een vraag: Ik heb ziekte van crohn, dus darmproblemen. kan ik dan wel gewoon die zware hoelahoop gaan gebruiken? En dan misschien per 30 seconden opbouwen? Ben benieuwd of er ervaring is met hoelahoepen met de zware hoops en darmziektes. Ik hoor graag een reactie. Zou het wel graag willen gaan doen, hoelahoepen is heerlijk!!!
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Ik denk dat je dit het beste even aan je arts kunt vragen.
ElsEls uit Hamme (belgie) schreef op 10 juni 2013 om 14:14:
Hallo! Ik wil heel graag beginnen hoelahoepen, ik ben 1m83 en ongeveer 63kilo.. Welke hoelahoep zal het beste zijn voor mij? (Heb de kieswijzer al geraadpleegd, maar kan niet kiezen!) grtz
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Ik zou die van 1,5 kg adviseren.
VéroniqueVéronique uit Vortum-Mullem schreef op 7 juni 2013 om 10:01:
Ik heb de hoepel maandag vroeg in de avond besteld en de dag erop al in huis. Reuze snel dus. Het is leuk om te doen en het geeft een geweldig gevoel in de buikstreek. Met sporten blijft de buik altijd koud en het vet wordt maar mondjesmaat verbrand en nu wordt ook dat gebied warm. Omdat de fitnesshoepel nogal zwaar is en de tijd opgebouwd moet worden heb ik vandaag de dancehoepel besteld als tegengewicht. Ik heb jaren geleden twirling gedaan en ik vind de dancehoepel een mooie showvariant. Ik verheug me erop!
mariannemarianne uit Spijkenisse schreef op 6 juni 2013 om 18:00:
Hoi hoi, ik heb even een vraagje, ik heb de new wave hoep nu 2 dagen. Na gisteren 2 minuten hoepen heb ik vandaag zoveel last van mijn zij dat ik mij afvraag of ik nu beter toch kan doorzetten of toch even moet wachten tot de pijn weg is... 🙁

Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:Wanneer je er echt last van hebt, dan zou ik maar even wachten tot de pijn weg is.
PaulinePauline schreef op 5 juni 2013 om 19:39:
Hallo, heb de Original besteld van 100 cm. Maakt het nog uit hoeveel diameter hij heeft? Omdat sommigen 110 cm zijn? Ik ben zelf 168 cm lang.

Groetjes,
Pauline

Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:De meeste verkochte hoelahoeps (de Orginal en de New Style) hebben beide een diameter van 100 cm. Dat is een stuk groter dan de hoelahoeps die bij de speelgoedwinkels verkochten worden. Deze maat is geschikt voor vrijwel alle volwassenen.
SandraSandra schreef op 31 mei 2013 om 17:06:
Wat is dit gaaf zeg en wat een heerlijk gevoel geeft het hoelahoepen. Helemaal te gek. Ben blij dat deze webwinkel bestaat en er hier zoveel keuze is uit verschillende soorten. Het hoelahoepen verveelt nooit want je kunt steeds weer iets andere heup- en buikbewegingen doen en dus andere spieren activeren en als je je knieën iets meer buigt worden ook de beenspieren aan het werk gezet.
lievelieve uit belgië schreef op 30 mei 2013 om 09:41:
Hallo !
Ik ben 1m70 en weeg 64 kg. Ik twijfel tussen een original en een new style maar ik veronderstel dat de new style even effectief zal zijn als de original. Daarbij heb ik liever geen blauwe plekken 🙂 Alleen twijfel ik over het gewicht van de hoelahoep : 1,4 of 1,8 ?

Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:Ik zou die van 1,8 kg adviseren. Zie ook onze kieswijzer voor advies welke hoelahoep het beste bij je past.
JanetJanet schreef op 29 mei 2013 om 11:45:
Zit met smart te wachten op mn hoepje. Heb nu een zonder bolletjes want die heb ik maar wordt bont en blauw
IngeborgIngeborg uit Nieuwegein schreef op 27 mei 2013 om 08:05:
Hallo daar,
Zaterdag begonnen met de hoelahoep, door mijn lichaamsgewicht 2,3 kg genomen, heb nog flinke moeite om 'm draaiende te houden en op mijn linkerheup zit inmiddels geen blauwe plek maar een zwarte plek, gelukkig lees ik dat dit bij meerdere in het begin zo is, dus even doorzetten!