Reacties

Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar wat je van onze hoelahoeps en van onze service vindt, dus wanneer je een berichtje achter wilt laten: graag!

Schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek.

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres zal niet op onze website gepubliceerd worden. Om veiligheidsredenen slaan we het IP-adres op: 100.26.176.111.

Je bericht wordt pas na controle getoond op onze website. We kunnen er altijd voor kiezen om bepaalde berichten te verwijderen of niet te plaatsen.
LauraLaura uit Staphorst schreef op 28 augustus 2013 om 17:46:
Vandaag gewacht op m'n hoelahoep maar niet binnen gekomen..... Balen!
Nu zag ik later staan dat er twee verschillende tijden worden aangegeven. Als je bijna naar betalen gaat staat er voor 21 uur besteld morgen in huis. En bij betalen en verzenden staat voor 16 uur besteld morgen in huis! Verwarrend, morgen dan maar weer wachten op m'n hoelahoep:) wachten als een klein kind op haar cadeautje haha
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Oeps, op de pagina "Betalen & Verzenden" stond nog verouderde informatie. Ik heb het meteen even aangepast. In Nederland worden bestellingen die voor 21.00 geplaatst (en betaald) zijn de volgende dag geleverd. Voor België is dit 15.30.
Wij verzenden met Postnl, de meeste betrouwbare vervoerder die er is. Het kan echter nooit uitgesloten worden dat er een enkele keer iets misgaat, waardoor de levering vertraagd wordt.
HarriëtHarriët uit Veldhoven schreef op 28 augustus 2013 om 10:10:
Ik ben op zoek naar een hoelahoep voor het trainen van de buikspieren en het versmallen van de taille. Heeft de massagehoelahoep dezelfde werking als de fitness hoelahoep Original en is de masserende functie een extra voordeel of is het effect echt anders? Waar kan ik het beste voor kiezen? Wat is het gevaar als je een te zware hoelahoep besteld of is het een kwestie van trainen?
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Het trainingseffect is hetzelfde, het voelt echter wel anders aan. Het is persoonlijk of je het masserende effect van de massagehoelahoep wel of niet prettig vindt. De meeste mensen kiezen voor de gewone.
Of je nu een zware of een lichte kiest: het belangrijkste is altijd om niet te fanatiek van start te gaan, maar je lichaam aan het gebruik te wennen. Anders kun je last van blauwe plekken krijgen.
CharlotteCharlotte schreef op 25 augustus 2013 om 10:17:
Hoi, ik wil ook starten met hoelahoepen. Ik weeg nu 66 kg en ben 1.62 m lang. Welke hoelahoep kan ik dan aanschaffen?
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Zie hiervoor onze kieswijzer.
ChristineChristine uit Willebroek schreef op 23 augustus 2013 om 14:10:
Ik heb een hoelahoep Original 1,8 kg besteld op woensdag, 23 u en die werd deze morgen al geleverd"! Echt een superding, wel even wennen omdat hij zwaarder is dan die speelgoedhoelahoepjes, maar ik zie het helemaal zitten.... Dank voor de super-service!
AnneAnne schreef op 17 augustus 2013 om 12:59:
Wat houdt de instructiedvd juist in?
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
De instructieDVD bevat een korte uitleg over het in elkaar zetten van de hoelahoep en de basisbeginselen van het hoelahoepen. De DVD wordt meegeleverd bij de Original hoelahoeps.
SanneSanne uit Den Haag schreef op 15 augustus 2013 om 17:49:
Hallo,

Ik heb de hoelahoep gekocht. Ik ben zelf boven de 80 kilo dus moest ook de hoelahoep van 2,3 bestellen volgens de kieswijzer.

Alleen ik heb van alles al geprobeerd, maar de hoelahoep blijft niet maar valt steeds neer.

Wat doe ik verkeerd of is dit een verkeerde aanschaf voor mij geweest.

Ik heb liever niet dat mijn naam gebruikt wordt daarom heb ik een andere naam gebruikt.

Ik hoop dat jullie mij een antwoord kunnen geven want wil echt graag de hoelahoep gebruiken.

Gr.
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Het is net zoiets als leren fietsen, in het begin valt het niet mee maar wanneer je eenmaal de slag te pakken hebt gaat het vanzelf. De een leert het natuurlijk wat sneller dan de ander, maar ik denk dat vrijwel iedereen het leren kan. Wil het echt niet lukken, dan mag je de hoelahoep terugsturen. Neem dan even contact op via e-mail.
FayFay schreef op 12 augustus 2013 om 19:48:
Hi, ik kom niet helemaal uit de kieswijzer, zou graag de original bestellen, maar weet niet of ik 1.5 of 1.8 kg moet nemen. Ik ben 1.86m en 66kg. Hoor graag wat je adviseert! Thnx!
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Bij een goede lichamelijk conditie zou ik 1,8 kg adviseren, anders 1,5 kg.
SallySally uit Bullock schreef op 10 augustus 2013 om 18:03:
Hallo!
Ik had hem gister besteld en kreeg vandaag mijn hoepel en springtouw binnen
Ik ben 16 jaar oud, 1.75/80 lang, en weeg 67 kg.
Ik kon niet wachten om de New style 1m8 kg uit te proberen, en ik ging dus ook gelijk aan de gang.
2.30 min met de klok mee, en het zelfde tegen de klok in.
De grootste reden voor mij om dit te doen is voor een strakkere en gespierde buik. Dit doe ik geheel voor mezelf want een strakke buik voelt fijn. maar ik wil mijn zus ook laten zien dat afvallen leuk is, en het resultaat fijn is!
Dus ik ga elke dag een stapje opbouwen.
Ik begin nu met 5 en deel dit door 2 ( naar links draaien/naar rechts draaien)
Is het slim om elke dag 1 minuut erbij te tellen?
5 >6>7>enzovoort?
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Ja, lijkt me prima. Succes ermee!
TessaTessa uit Alkmaar schreef op 9 augustus 2013 om 12:53:
Ik twijfel nog een beetje tussen de original en de newstyle....... In jullie kieswijzer staat "Bij deze hoelahoep ontbreken de golven. Deze is bijna effectief als Hoelahoep Original"
bedoelen jullie daarmee dat hij bijna net zo effectief is?
Ik heb de original geprobeerd en vond het best pijn doen..... wat is jullie ervaring, naar hoeveel keer is dit over?
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Dat is nogal persoonlijk. De een heeft er helemaal geen last van en de ander weer wel. Maar over het algemeen ben je er echt snel aan gewend.
JolandaJolanda schreef op 8 augustus 2013 om 07:48:
Ik had niet de juiste hoelahoep besteld, terug gestuurd en 3 dagen later had ik het aankoopbedrag alweer op mijn rekening staan. Bedankt voor de goede service!
felifeli schreef op 7 augustus 2013 om 12:04:
Ik ben 1.57 en weeg 59 kg. Welk gewicht van hoelahoep zou het beste effect hebben om te beginnen?

Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:Zie daarvoor onze kieswijzer.
NimfNimf schreef op 3 augustus 2013 om 23:27:
Vandaag mijn hoelahoep binnen en ik ben er heel erg blij mee! Ik vond het erg kort duren die eerste 2 minuten hoelahoepen.. ^^"
Maar ik heb een vraagje: op welk tijdstip is het beste om te hoelahoep als je wilt afvallen? 's morgens, 's middags, voor of na het eten etc?
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Dat maakt niet zoveel uit, gewoon wanneer het je toevallig uitkomt.
EstherEsther uit Amsterdam schreef op 3 augustus 2013 om 21:29:
Ik heb sinds 2 dagen een hoop ben er erg blij mee het is alleen dat ik totaal geen spierpijn heb maar wel een zwaar beurs gevoel op mijn zij. Doe ik iets verkeerd doe het nu 10 min per dag. Wil graag spierpijn aangezien ik het echt voor de buikspieren doe. Groetjes Esther
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Ons advies is echt met slechts enkele minuten per dag te beginnen, totdat je er geen beurs gevoel of blauwe plekken meer aan overhoudt. Dat gaat niet lang duren. Daarna kun je dagelijks zo lang hoepelen als je wilt.
LauraLaura uit Eerbeek schreef op 30 juli 2013 om 20:40:
Super snelle levering! Gisteravond de Hoelahoep Original 1,5 kg besteld en vanmiddag binnen gekregen. Meteen uitgeprobeerd maar niet te lang want het pijnlijke gevoel kwam al snel en hij viel een aantal keren op de grond. Langzaam opbouwen dan maar en genoeg oefenen.
sophiesophie uit amsterdam schreef op 30 juli 2013 om 19:33:
Ik denk erover een hoelahoep te kopen. Ik ben klein, 1.53 en 46 kilo. Zal ik de new wave van 1,4 kilo aanschaffen? Is dat toch ook niet te zwaar? Ik wil rustig aan beginnen want heb op dit moment geen goede conditie.
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
k zou inderdaad die van 1,4 kg aanschaffen.
PetraPetra uit Krimpen ad IJssel schreef op 28 juli 2013 om 22:37:
Ik heb ook de weight hoop aangeschaft en vindt erg leuk. Ik krijg denk ik wel wat blauwe plekken maar ik ga door. Wat ik me afvraag, is er n soort van trainingsschema voor hoe je t beste kan beginnen? Hoe vaak per week en hoe lang moet je t doen?
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Het belangrijkste is dat je rustig aan begint, 2 minuten per dag. Wanneer je er geen blauwe plekken (meer) van krijgt, mag je hoelahoepen zoveel als je wilt.
MarloesMarloes schreef op 22 juli 2013 om 09:42:
Ik ben 1.62m en weeg 61kg. Als ik het goed heb gezien zou ik dan een hoelahoep van ongeveer 1,5kg moeten hebben, klopt dat? En is het effect van de original groter dan van de new style of maakt dat geen verschil?
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Zie hiervoor onze kieswijzer
JolandaJolanda schreef op 20 juli 2013 om 19:38:
Ik hula hoop nu ongeveer een maand bijna elke dag zo'n 25 minuten met de next generation hoop. Het lijkt wel een Telsell reclame, maar ik kan echt verschil merken/zien/voelen. Een broek die niet meer paste, kan weer dicht, de vetrol die ik had is bijna weg. En ook kan ik de buikspieroefening bij pilates nog beter uitvoeren, daar merk ik echt dat mijn buikspieren een stuk sterker zijn geworden. Ik blijf volhouden, ben zeer gemotiveerd, nog 3 kilo er af en een superplatte buik.
NadiaNadia schreef op 19 juli 2013 om 15:58:
Snelle levering en snelle correspondentie via mail! De dance hoop die ik heb besteld is prima om op de heupen te gebruiken maar daar blijft het ook bij jammer genoeg. Voor meer tricks te leren zoals lasso en op de heupen hoopen is deze hoop te zwaar en te stevig wat al snel resulteert in blauwe plekken.
NinaNina uit haren schreef op 13 juli 2013 om 12:12:
Hallo, hoe lang moet je wachten met hoelahoep te gebruiken na dat je keizersnede hebt gehad?
Reactie van Nynke, Fitnesshoelahoep.com:
Dat kun je het beste even aan je arts vragen.