Betalen & verzenden

Verzendingen

Op werkdagen voor 23:59 besteld (en betaald): de volgende dag bezorgd. Bestellingen die geplaatst zijn na vrijdag 23:59 en voor zondag 12:00 worden op maandag bezorgd. Bestellingen op zondag na 19:00 worden op dinsdag bezorgd.

Wij verzenden onze bestellingen met Postnl.

Natuurlijk kan er altijd iets misgaan, zowel bij ons als bij Postnl, waardoor pakketten vertraging oplopen, maar dit is slechts hooguit 2% van de bestellingen.

Betaalmogelijkheden

Wij bieden de volgende betaalopties aan:

  • iDeal (Nederland)
  • Bancontact/Mistercash (België)
  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Creditcard
  • Overschrijving

In het geval van overschrijving wordt de bestelling verzonden op het moment dat wij de betaling binnen hebben. Dit kan een aantal werkdagen duren. Bij overschrijving het bedrag graag overmaken naar IBAN bankrekeningnummer NL 46 INGB 0005 2272 01 (BIC: INGBNL2A). Vergeet bij de overschrijving niet om het factuurnummer te vermelden.

video thumbnail
wacht animatie
Op 7 en 14 februari 2016 was fitnesshoelahoep.com te zien in De Beste Deal van Nederland op SBS6.
9.5
6498 beoordelingen
Kiyoh
"Nog niet veel gebruikt( lukt nog niet), maar hoelahoep ziet er goed uit. In enkele dagen geleverd. Geen klachten."
,
"Een hoepel is toch maar een hoepel? Totdat je nazoekwerk gaat doen en er als leek niet meer aan uitkomt. Dankzij de keuzehulp viel mijn oog op de Rainbow Adjust Me. De volgende dag had ik mijn nieuwe ‘partner in crime’ al in huis. Speelsheid, positiviteit en vrolijkheid verpakt in een doos. Het in elkaar zetten verliep heel eenvoudig. De hoepel is solide en vervormt niet. Ik schrok wel even van het gewicht. Hoe moet ik dat rondgedraaid krijgen en hoog kunnen houden? Dat blijkt wonder boven wonder goed mee te vallen. Het advies is om te starten met 1 minuut. In je enthousiasme denk je hier niet meer aan. Binnen enkele uren en zeker de volgende dag zul je, je berouwen. De snelle levering, goede verpakking en een topproduct maken het review waardig. Laat het kind in je los met deze unieke vorm van fitness en body sculpture. Het vraagt langzaam opbouwen en veel oefenen…. Ik ben fan!"
,
"Mooie en ook stevige hoepel. Design is top. Leukste manier om fit te blijven."
,
"Ik heb nog nooit zo een snelle levering gehad. Ik bestelde op zondag en had maandag mijn hoelahoep keurig verpakt binnen. Goed product ideaal te instaleren voor ook niet de handy vrouw. Beschrijving erbij . Dank jullie wel bedrijf is zeker aan te raden."
,
"Heel goed en ruilen was geen probleem"
,