Betalen & verzenden - Fitnesshoelahoep.com: hèt adres voor je hoelahoep

Betalen & verzenden

Verzendingen

Op werkdagen voor 23.00 besteld (en betaald): de volgende dag bezorgd. Bestellingen die geplaatst zijn na vrijdag 23.00 en voor zondag 19.00 worden op maandag bezorgd. Bestellingen op zondag na 19.00 worden op dinsdag bezorgd.

Wij verzenden onze bestellingen met Postnl.

Natuurlijk kan er altijd iets misgaan, zowel bij ons als bij Postnl, waardoor pakketten vertraging oplopen, maar dit is slechts hooguit 2% van de bestellingen.

Betaalmogelijkheden

Wij bieden de volgende betaalopties aan:

  • iDeal (Nederland)
  • Bancontact/Mistercash (België)
  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Creditcard
  • Overschrijving

In het geval van overschrijving wordt de bestelling verzonden op het moment dat wij de betaling binnen hebben. Dit kan een aantal werkdagen duren. Bij overschrijving het bedrag graag overmaken naar IBAN bankrekeningnummer NL 46 INGB 0005 2272 01 (BIC: INGBNL2A). Vergeet bij de overschrijving niet om het factuurnummer te vermelden.

9.3
6322 beoordelingen
"Geweldige ervaring , nog nooit op deze manier iets gekocht , hier in diverse winkel naar gezocht , maar ik kon ze nergens vinden ...Als ik er eentje WIN ! Ga ik samen met mijn vrouw hoelahoepen hoor !!!"
,
"Ik heb als kind wat af gehoelahoept en vond dat altijd zo leuk, nu niet op staat maar in de kamer."
,
"In het begin even aanpassen, maar blijven oefenen is de boodschap."
,
"Snelle levering Edere dag 1/4 uur hoelahoepen en je figuur verbetert Ook leuk om te doen, je wordt er vrolijk van!!!"
,
"Heel fijn dat ik vooraf de hoepeltest kon doen. De hoepel past perfect bij me."
,
"Voldoet aan alle.eisen. Alleen hoe moet je het leren staat niet op de beschrijving. E"
,
"De hoelahoep kwam binnen en met het in elkaar zetten kwam ik er achter dat twee stukken niet goed in elkaar klikte. Na mail contact werden snel nieuwe stukken opgestuurd. Nu, elke dag oefenen. Zelfs de rest van de familie oefende vrolijk mee! Het is niet zo makkelijk, maar met volhouden en oefenen moet het zeker gaan lukken."
,
"Top geregeld"
,
"Door het vragenformulier in te vullen voor een advies op maat heb ik de ideale hoelahoep dan ook super snel ontvangen. De volgende dag kon ik al aan de slag met de hoelahoep. Nu nog veel oefenen om de hoelahoep hoog te houden. Maar dat gaat lukken de motivatie is er! Bedankt voor de service MVG Judith"
,
"Even oefenen en het werkt. Intensieve oefening en goed vol te houden. Je pakt de hoelahoep sneller als een gewoon apparaat, dus mensen met een druk leven kunnen de oefening snel tussendoor doen"
,
"Je ziet door de hoelas niet de hoops meer. Door middel van de test weet je welke hoela hoop bij je past! Blij met de hoela hoop keuze (heb 1 kleur), snelheid van handelen en opsturen. Ik was binnen no time aan het hoela hoopen. Dank jullie wel!"
,
"Snelle levering van buikband , Is goede kwaliteit"
,