Contact - Fitnesshoelahoep.com: hèt adres voor je hoelahoep
!Vanwege de huidige grote drukte bij de vervoersbedrijven kan de bestelling vertraging oplopen en is de levertijd niet gegarandeerd.

Contact

0570 870049 (bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00).
info@fitnesshoelahoep.com
06 57337131

Op onze website vind je reeds informatie over de volgende onderwerpen:

Wij bezorgen onze producten kosteloos thuis. Afhalen is mogelijk op afspraak. Houd er wel rekening mee dat wij niet alle modellen op ons bezoekadres in Deventer op voorraad hebben.

Op ons adres in Deventer hebben wij altijd wel een aantal artikelen liggen die retour gekomen zijn. Deze kunnen vaak niet opnieuw verstuurd worden omdat bijvoorbeeld de doos beschadigd is of mensen adresstickers op de doos geplakt hebben. Deze kunnen met 30% korting op de webshopprijs in Deventer afgehaald worden. Neem contact op met onze klantenservice om te vragen naar de mogelijkheden.

Ons bezoekadres:
Arendshorst 48
7414HP Deventer

Voor retouradressen zie onze pagina over ruilen en retourneren. Retouren kunnen niet naar bovenstaand bezoekadres worden verzonden.

Kamer van Koophandel nummer: 08130615
BTW-nummer: NL001899233B25

IBAN: NL 46 INGB 0005 2272 01 (t.n.v. Tabelle in Deventer )
BIC: INGBNL2A

Voor vragen, opmerkingen of suggesties kun je contact opnemen via onderstaand formulier.

Naam:
E-mail:
Type de code hiernaast over:
Type de code hiernaast over:
Bericht:
9.3
6027 beoordelingen
"Super snel geleverd zodat ik lekker aan de slag kan gaan! De hoepel voldoet aan mijn verwachting, nu nog het resultaat .."
,
"En kreeg mijn hoelahoep snel in huis."
,
"Ik vind het prettig toch iets aan je gezondheid te kunnen doen. Fitness is niets voor mij maar hoepelen met muziekje gast wel lukken tussendoor."
,
"habe mir meinen Hula Hoop Ring bestellt und er kam pünktlich zu meinem Geburtstag an. Da es mein erster Ring ist kann ich noch nicht viel darüber sagen. Aber er ist in der Hinsicht stabil. Das Klick-System zum verbinden der einzelnen Teile funktioniert und hält. Auch das lösen ist einfach. Ich bin mit meinem Kauf zufrieden!"
,
"Handig om vooraf een test te doen, zodat je de juiste hoepel koopt. Snelle levering. Heldere uitleg over het inelkaar zetten en evt weer uitelkaar halen. Goed dat er een opbouw wordt benoemd. Persoonlijk twijfel ik of met diastase (rechte buikspieren die bij de zwangerschap uiteen gegaan zijn en niet meer volledig hersteld zijn) het geen probleem is. Ik heb na 2x gebruik een wat hardere plek bij mijn navel. Weet niet of het kwaad kan. Kan hierover tot nog toe niks vinden op internet."
,
"Ik heb de weight hoop new style 1.8 kg sinds kort. Het is heel leuk om te doen en je merkt het aan je buikspieren. 1ste week was pijnlijk, even doorbijten en af en toe een dag over slaan maar daarna is de pijn weg en is het geen probleem meer. Wel opbouwen met 1 minuut en dan steeds wat langer. Leuke manier van bewegen naast mijn andere sport. Mijn dochters wilden ook graag, dus ook maar de kinderhoepel hier besteld! Snelle levering, bedankt!"
,