Contact - Fitnesshoelahoep.com: hèt adres voor je hoelahoep

Contact

0570 870049 (bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00).
info@fitnesshoelahoep.com
06 57337131

Op onze website vind je reeds informatie over de volgende onderwerpen:

Wij bezorgen onze producten kosteloos thuis. Afhalen is mogelijk op afspraak. Houd er wel rekening mee dat wij niet alle modellen op ons bezoekadres in Deventer op voorraad hebben.

Op ons adres in Deventer hebben wij altijd wel een aantal artikelen liggen die retour gekomen zijn. Deze kunnen vaak niet opnieuw verstuurd worden omdat bijvoorbeeld de doos beschadigd is of mensen adresstickers op de doos geplakt hebben. Deze kunnen met 30% korting op de webshopprijs in Deventer afgehaald worden. Neem contact op met onze klantenservice om te vragen naar de mogelijkheden.

Ons bezoekadres:
Arendshorst 48
7414HP Deventer

Voor retouradressen zie onze pagina over ruilen en retourneren. Retouren kunnen niet naar bovenstaand bezoekadres worden verzonden.

Kamer van Koophandel nummer: 08130615
BTW-nummer: NL001899233B25

IBAN: NL 46 INGB 0005 2272 01 (t.n.v. Tabelle in Deventer )
BIC: INGBNL2A
Indien je hebt gekozen voor achteraf betalen via Billink ontvang je een factuur van Billink. Graag deze factuur aan Billink voldoen en niet het factuurbedrag rechtstreeks aan ons overmaken.

9.3
6313 beoordelingen
"Door het vragenformulier in te vullen voor een advies op maat heb ik de ideale hoelahoep dan ook super snel ontvangen. De volgende dag kon ik al aan de slag met de hoelahoep. Nu nog veel oefenen om de hoelahoep hoog te houden. Maar dat gaat lukken de motivatie is er! Bedankt voor de service MVG Judith"
,
"Even oefenen en het werkt. Intensieve oefening en goed vol te houden. Je pakt de hoelahoep sneller als een gewoon apparaat, dus mensen met een druk leven kunnen de oefening snel tussendoor doen"
,
"Je ziet door de hoelas niet de hoops meer. Door middel van de test weet je welke hoela hoop bij je past! Blij met de hoela hoop keuze (heb 1 kleur), snelheid van handelen en opsturen. Ik was binnen no time aan het hoela hoopen. Dank jullie wel!"
,
"Snelle levering van buikband , Is goede kwaliteit"
,
"Super netjes en fijn geregeld"
,
"Product voldoet aan verwachting, leveringssnelheidsbelofte wordt nagekomen en bijgeleverde info om verantwoord te hoopen is goed."
,
"Best lastig om het te leren, maar oefening baart kunst."
,
"Leuke en gemakkelijke manier om aan je fitheid te werken. Ik ben met veel plezier elke dag een paar minuten bezig."
,
"Ik kon niet goed beslissen welke hoelahoep bij mij zou passen, maar door middel van de vragenlijst met daarbij een advies per email was de keus snel gemaakt."
,
"Het was even wennen weer voordat ik het ritme had gevonden . Eerste 3x een mislukte poging maar daarna kreeg ik de smaak te pakken. Wat doet dit aan mijn jeugd denken maar het is vanwege de zwaarte en de grote een stuk intensiever. Ik hoelahoep nu iedere dag ben er een beetje verslaafd aan …."
,
"Zeer snelle levering! Adviezen d.m.v. een vragenlijst is ook fijn."
,
"De informatie op de site is heel handig als je niet weet wat voor hoelahoep het meest geschikt is. De eerste aarzelende hoelahoeppogingen mislukken (natuurlijk) maar de heldere aanwijzigingen en de tutorials motiveren om vol te houden. Kortom, ik ben blij. Wel nog een tip: als je wil stimuleren dat de hoelahoep ook tijdens reizen gebruikt wordt is een tasje erbij doen een aardige attentie."
,