Retour sturen & ruilen

Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat iedereen tevreden is met zijn/haar aankoop. Natuurlijk kan het desondanks voorkomen dat je je product wilt retourneren. Lees onderstaande pagina dan goed door om het retourproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Ruilen

Wanneer je bij nader inzien liever een ander artikel wilt, dan kun je het beste het eerste artikel retourneren en vervolgens een nieuwe bestelling plaatsen.

Garantie – beschadigd of defect artikel

In het geval dat er iets mis is met het ontvangen artikel, graag contact opnemen met onze klantenservice (info@fitnesshoelahoep.com). Voor een snelle afhandeling is het handig wanneer je direct duidelijke foto´s maakt van het defect of de beschadiging zodat wij de aard van het defect kunnen beoordelen. Vaak kunnen we dan een nieuw artikel of een onderdeel ervan nasturen en het is helemaal niet nodig om iets retour te sturen. Zie ook onze garantievoorwaarden.

Voorwaarden retourzendingen

 • Artikelen die je bij ons gekocht hebt, kun je binnen 30 kalenderdagen na verzenddatum retourneren.
 • Artikelen mogen enkel in nieuwstaat, dit wil zeggen zonder enige gebruikerssporen retour gestuurd worden. Artikelen die beschadigd of defect zijn of op andere wijze zichtbaar gebruikt zijn kunnen niet als retour geaccepteerd worden. Wanneer er transparante folie om de originele doos zat, dan mag deze folie wel verwijderd zijn, maar de doos zelf dient onbeschadigd (zonder scheuren of plakband) te zijn.
 • Niet vergeten om toebehoren zoals handleidingen ook in de doos te doen.
 • Let op: bij de dozen met een plastic handvat bevinden de uiteinden van het handvat zich in de binnenkant van de doos. Plaats de hoelahoepdelen zodanig terug in de doos dat de delen hier niet tegenaan aangedrukt worden (zie afbeelding). Dit zorgt namelijk voor afdrukken in het schuim van de hoelahoepdelen.
 • Hoelahoep op de juiste manier terug in de doos doen
 • Om te voorkomen dat de originele verpakking beschadigd raakt deze goed verpakken in een daarvoor geschikte omdoos. In geen geval mogen er stickers en/of tape op de originele verpakking geplakt worden.
 • Wanneer het product wel beschadigd is, maar je wilt aanspraak maken op onze garantie, dan graag contact opnemen met onze klantenservice.
 • Om je retour te kunnen verwerken is het belangrijk om de retour bij ons aan te melden.
  In het geval dat je je bestelling via BOL.com bij ons geplaatst hebt, dan hoef je je retour niet op onze site aan te melden, maar wel op de site van BOL.com. BOL.com zorgt dan voor de terugbetaling van het aankoopbedrag.
 • Voeg de factuur of pakbon bij de artikelen.
 • Per bestelling kun je eenmaal een retouretiket aanvragen. Dus wanneer je meerdere artikelen uit een bestelling retour wilt sturen, verzend je deze gelijktijdig in één pakket.

Retouradres

Na aanmelding van de retour ontvang je van ons een retouretiket waarmee je je bestelling kosteloos retour kunt sturen. Je kunt je pakket bij ieder pakketpunt van DHL inleveren.

Ontvangstbevestiging

Zodra wij je retourzending verwerkt hebben sturen wij je een e-mail ter bevestiging. Retouren worden binnen 2 weken na verzending verwerkt.