Retour sturen & ruilen - Fitnesshoelahoep.com: hèt adres voor je hoelahoep

Retour sturen & ruilen

Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat iedereen tevreden is met zijn/haar aankoop. Natuurlijk kan het desondanks voorkomen dat je je product wilt retourneren. Lees onderstaande pagina dan goed door om het retourproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Ruilen

Wanneer je bij nader inzien liever een ander artikel wilt, dan kun je het beste het eerste artikel retourneren en vervolgens een nieuwe bestelling plaatsen.

Garantie

Indien er iets mis is met het ontvangen artikel, neem dan eerst even contact opnemen met onze klantenservice (info@fitnesshoelahoep.com). Zie ook onze garantievoorwaarden.

Voorwaarden retourzendingen

  • Artikelen die je bij ons gekocht hebt, kun je binnen 30 kalenderdagen na verzenddatum retourneren.
  • Artikelen dienen onbeschadigd (in nieuwstaat dus) en compleet in de originele verpakking aangeleverd te worden. Je dient de artikelen in een geschikte omverpakking te verpakken en geen stickers en/of tape op de originele verpakking te plakken. Wanneer er transparante folie om de originele doos zat, dan mag deze folie wel verwijderd zijn, maar de doos zelf dient onbeschadigd te zijn.
  • Om je retour te kunnen verwerken is het belangrijk om de retour bij ons aan te melden .
  • De originele factuur stuur je met de artikelen mee terug .
  • Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat wij niet aansprakelijk zijn voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een 3S-nummer en bewaar deze goed.
  • Wanneer het product wel beschadigd is, maar je wilt aanspraak maken op onze garantie, dan graag eerst contact opnemen met onze klantenservice.

Retouradres

Retourzendingen vanuit Nederland kunnen gestuurd worden naar:
Fitnesshoelahoep.com
Penningweg 23
4879AE Etten-Leur (NL)

Retourzendingen vanuit België kunnen gestuurd worden naar:
MCSF / Fitnesshoelahoep.com
Postbus 9797
Bedrijvenzone Machelen Cargo gebouw 829C
1830 Machelen (BE)

Verzendkosten

Wanneer wij de artikelen terug ontvangen hebben storten wij of het door u betaalde bedrag (inclusief de verzendkosten voor de heenzending) op uw rekening. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening.

Verzenden via PostNL

PostNL voorziet pakketten van een 3S code. Met deze code kun je het verzendtraject van het pakket volgen via de site van PostNL track and trace en zo te zien wanneer het pakket op de plaats van bestemming is aangekomen. Vraag op het postagentschap daarom altijd om het 3S nummer.

Ontvangstbevestiging

Zodra wij je retourzending verwerkt hebben sturen wij je een e-mail ter bevestiging. Retouren worden binnen 2 weken na verzending verwerkt.