privacy - Fitnesshoelahoep.com: hèt adres voor je hoelahoep

privacy

Als jij iets bestelt, hebben we je gegevens nodig om ervoor te zorgen dat we jouw bestelling kunnen bezorgen. Maar we springen altijd zorgvuldig met je persoonlijke gegevens om. We dragen er zorg voor en bewaren ze veilig. Wat we met je persoonlijke gegevens doen en waarom we ze nodig hebben, vertellen we hier graag.

Verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring

Fitnesshoelahoep.com
Arendshorst 48
7414HP Deventer (Nederland)
tel: +31 570 870049
mail: info@fitnesshoelahoep.com

Functionaris gegevensbescherming van Fitnesshoelahoep.com:
Nynke van der Werf (bereikbaar via info@fitnesshoelahoep.com en +31 570 870049).

Persoonsgegevens die wij verwerken

Fitnesshoelahoep.com verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– IP-adres
– Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
– Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@fitnesshoelahoep.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Fitnesshoelahoep.com verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Het afhandelen van jouw betaling
– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– Om goederen en diensten bij je af te leveren

Geautomatiseerde besluitvorming

Fitnesshoelahoep.com neemt geen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen op basis van geautomatiseerde verwerkingen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Fitnesshoelahoep.com) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

1. Persoonsgegevens die niet langer noodzakelijk zijn voor het verwezenlijken van het doel waarvoor zij werden verwerkt, worden zo spoedig mogelijk verwijderd, tenzij deze gegevens in verband met wettelijke verplichtingen langer moeten worden bewaard.
2. Verwijdering van Persoonsgegevens impliceert vernietiging van de Persoonsgegevens of een zodanige bewerking dat het niet meer mogelijk is om de Klant te identificeren.

Delen van persoonsgegevens met derden

Fitnesshoelahoep.com verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Fitnesshoelahoep.com blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Fitnesshoelahoep.com gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Fitnesshoelahoep.com gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/
Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:

Googly Analytics
Analytische cookie die websitebezoek meet
Bewaartermijn: 2 jaar ]

Facebook-invoegtoepassingen (knop voor delen en delen)
Op onze pagina’s, plug-ins van het sociale netwerk Facebook, provider Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, Californië 94025, USA, geïntegreerd. De Facebook-plug-ins zijn herkenbaar aan het Facebook-logo of de “Like-Button” (“Vind ik leuk”) op onze site. : Je kunt een overzicht van de Facebook-plug-ins vinden https://developers.facebook.com/docs/plugins/?locale=nl_NL.
Wanneer je onze pagina’s bezoekt, maakt de plug-in een directe verbinding tussen uw browser en de Facebook-server. Facebook ontvangt de informatie dat je onze site hebt bezocht met uw IP-adres. Als je op de “Like-Button” op Facebook klikt terwijl je bent ingelogd op uw Facebook-account, kun je de inhoud van onze pagina’s koppelen aan jouw Facebook-profiel. Als gevolg hiervan kan Facebook het bezoek aan onze pagina’s toewijzen aan uw gebruikersaccount. Wij wijzen erop dat wij als aanbieder van de pagina’s niet op de hoogte zijn van de inhoud van de verzonden gegevens en hun gebruik door Facebook. Zie het Privacybeleid van Facebook op https://nl-nl.facebook.com/privacy/explanation voor meer informatie .
Als je niet wilt dat Facebook uw bezoek aan onze pagina’s associeert met jouw Facebook-gebruikersaccount, log je uit bij je Facebook-gebruikersaccount.
Het gebruik van Facebook-plug-ins is gebaseerd op artikel 6 par. 1 lit. f DSGVO. De exploitant van de website heeft een legitiem belang bij een zo ruim mogelijke zichtbaarheid op de sociale media.

YouTube met verbeterde privacy
Onze website maakt gebruik van plug-ins van de website YouTube. Site-operator is YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, VS.
We gebruiken YouTube in verbeterde privacy-modus. Deze modus betekent volgens YouTube dat YouTube geen informatie over bezoekers aan deze site opslaat voordat ze de video bekijken. Het delen van gegevens met YouTube-partners wordt echter niet noodzakelijkerwijs uitgesloten door de verbeterde privacymodus. Dus ongeacht of u een video bekijkt, YouTube maakt verbinding met het Google DoubleClick-netwerk.
Zodra u een YouTube-video op onze website start, maakt deze verbinding met de servers van YouTube. Het vertelt de YouTube-server welke van onze pagina’s je hebt bezocht. Als je bent ingelogd op je YouTube-account, kun je met YouTube je surfgedrag rechtstreeks aan je persoonlijke profiel koppelen. Je kunt dit voorkomen door je af te melden bij je YouTube-account.
Daarnaast kan YouTube na het starten van een video verschillende cookies op uw apparaat opslaan. Met behulp van deze cookies kan YouTube informatie ontvangen over bezoekers van onze website. Deze informatie wordt onder meer gebruikt om videostatistieken vast te leggen, gebruikersvriendelijkheid te verbeteren en fraude te voorkomen. De cookies blijven op uw apparaat staan totdat u ze verwijdert.
Indien nodig kunnen na de start van een YouTube-video andere gegevensverwerkingsbewerkingen worden gestart die we niet kunnen controleren.
Het gebruik van YouTube is in het belang van een aantrekkelijke presentatie van onze online aanbiedingen. Dit vormt een legitiem belang in de zin van artikel 6 par. 1 lit. f DSGVO.
Raadpleeg hun privacybeleid op https://policies.google.com/privacy?hl=nl voor meer informatie over privacy op YouTube.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Fitnesshoelahoep.com en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@fitnesshoelahoep.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek. Fitnesshoelahoep.com wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

9.2
5842 beoordelingen
"Supersnelle levering, alleen kan ik het nog niet ! na ontvangst hoepel meteen in elkaar gezet maar dit wordt wel even oefenen totdat ik het weer kan, vroeger wel, als kind... geen probleem..."
,
"Vroeger hoepelde ik al veel. Maar deze hoepel is toch wel even iets anders. Best zwaar en een sport om hem hoog te houden. In het begin ook wel pijnlijk maar naarmate ik wat langer hoepel merk ik wel degelijk dat ik mijn buikspieren flink aanspan om de pijn op te vangen. De levering was snel. Ik bestelde hem op zondag en kreeg diezelfde dag al een reactie. De dag erna had ik hem al in huis. Het in elkaar zetten vergt wel even wat kracht maar is wel te doen."
,
"Zeer snelle levering, had hem best snel in elkaar heb de 1,8 kg en het klopt dat je er blauwe plekken van krijgt. Heb het nog niet onder de knie hopelijk gaat dat nog wel lukken."
,
"Leuke hoelahoep. Ik had een testje gedaan om te weten welke hoepel ik nodig had. Prima advies gekregen. De hoepel was er de volgende dag al. En nu ben ik aan het oefenen. Elke dag lukt het me steeds langer om de hoepel te laten draaien. Inmiddels wel een paar blauwe plekken maar die schijnen erbij te horen. Ook handig dat je hem mee kan nemen!"
,
"Ik ben gestart met lichtere variant omdat ik echt even moest wennen aan de hoelahoep beweging. Het gaat nu zo makkelijk dat ik de zwaarste variant heb besteld. Echt een workout en hoept zeer comfortabel."
,